AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Helmikuussa espanjalainen gaalaillallinen Martintalolla

Keskiviikkona 8.2.2017 Espoon Omnian hoitotyön, kauneudenhoito- ja ravitsemisalan opiskelijat juhlistavat 90 vuotta täyttävää Rinnekoti-Säätiötä järjestämällä espanjalaisen gaalaillallisen Martintalolla.

Ennen illallista on mahdollista saada kauneudenhoitoa Martintalon alakerrassa. Avustajan puute ei ole este tapahtumaan osallistumiselle, sillä opiskelijat ovat luvanneet toimia myös avustajina.

Ennen illallista kello 12.30-16.30 välisenä aikana on mahdollista varata aika kampaajalle, meikkaukseen tai kynsien hoitoon. Kevyt juhlakampaus tai hiusten stailaus ja kukka tai kevyt juhlaehostus kasvoille tai käsien ja kynsien hoito maksavat 5 e. Ajanvaraus näihin palveluihin 29.1.2017 mennessä sähköpostilla infopiste(a)rinnekoti.fi.

Opiskelijoiden isännöimä gaalaillallinen alkaa Martintalon juhlasalissa kello 17. Menuna on tomaattikeitto, paella ja paahtovanukas. Illallisen aikana on musiikki- ja tanssiesityksiä. Illalliskortti maksaa 20€.

Kaikkiin gaalapäivän tilaisuuksiin on mahdollista saada avustaja. Avustaja hakee kampaamoon, meikkaukseen ja kynsien hoitoon tulevan henkilön kotoaan Lakiston alueelta tai ottaa hänet vastaan taksista. Avustaja myös huolehtii asiakkaasta gaalaillallisen ajan ja vie hänet kotiin tai lähettää hänet taksiin tilaisuuden loputtua. Tapahtuma on samalla Omnia tekee hyvää -tempaus.

Voit ostaa itsellesi ja läheisellesi gaalaillallis- ja kauneudenhoitolahjakortin. Tee se osoitteessa viestintakehys(a)rinnekoti.fi.

Lisää uutisia