AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Rinnekoti mukana Lääkäri 2017 tapahtumassa

Lääkäri 2017 -tapahtuma on Suomen suurin lääkäreiden ammatillinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 11.-13.1.2017. Rinnekodin Terveys- ja kuntoutuspalvelut, harvinaissairauksien osaamiskeskus Norio-keskus sekä Orphanet-tietopalvelu ja KV-tietopankki.fi ovat mukana tapahtumassa yhteisellä näyttelyosastolla.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme osastolle 3 K 61.

Terveys- ja kuntoutuspalvelumme tarjoavat laaja-alaisia asiantuntija- ja hoitopalveluja kehitysvammaisille henkilöille. Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme terveyttä, toimintakykyä ja arjessa selviytymistä hänen omassa lähiympäristössään yksilöllisin ratkaisuin.

Norio-keskus on harvinaisten ja perinnöllisten sairauksien, vammojen ja oireyhtymien osaamiskeskus. Tarjoamme tietoa ja tukea harvinaista sairautta sairastaville, heidän läheisilleen, heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille ja kaikille harvinaisista, perinnöllisistä sairauksista kiinnostuneille.

Orphanet on kaikille avoin verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on jakaa luotettavaa, ajantasaista tietoa harvinaissairauksita ja -lääkkeistä. Tiedonjakamisen ohella tavoitteena on lisätä alan ihmisten verkostoitumista ja parantaa harvinaisten sairauksien tutkimusta, diagnostiikkaa ja hoitoa.

KV-tietopankki on kehitysvammaisuuteen keskittyvä verkkosivusto, joka tuottaa ratkaisukeskeistä tietoa kehitysvammaoireyhtymistä ja muista kehitysvammaisuuteen liittyvistä aiheista sekä edistää kehitysvammaisten henkilöiden terveyttä ja hyvinvointia

Lisätietoa

Taina Rönnqvist
viestintäpäällikkö

Lisää uutisia