AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Tänä vuonna juhlistetaan 90-vuotiasta Rinnekotia

Vuoden vaihtuessa Rinnekodissa käynnistyi 90-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuosi näkyy monipuolisesti läpi koko vuoden ja tapahtumia järjestetään niin palvelunkäyttäjille, sidosryhmille, työntekijöille kuin suurellekin yleisöllekin. Rinnekodin tapahtumien toivotaan jättävän kävijöille yhteisöllisen, elämyksellisen ja voimaannuttavan kokemuksen.

Juhlavuoden käynnistää 18.–19.1 järjestettävä Rinne-Lux –valotapahtuma Espoon Lakistossa. Molempina päivinä klo 17–19 välisenä aikana vierailijat pääsevät ihastelemaan Kattaran, Jokipolun ja Lakistonkallion sekä hallintorakennuksen ikkunoihin ilmestyviä valoja ja värejä. Valotapahtuma on suunniteltu yhteistyössä taiteilija Anna Turusen kanssa.

Helmikuussa valoa haetaan espanjalaisella teemalla, kun Espoon Omnian hoitotyön, kauneudenhoito- ja ravitsemisalan opiskelijat järjestävät espanjalaisen gaalaillallisen Lakistossa klo 17 alkaen. Ennen illallista osallistujien on mahdollista varata aika kampaajalle, meikkaukseen tai kynsien hoitoon. Gaalaillallinen on kaikille avoin. Lisätietoja ja ajanvaraus osoitteesta infopiste(a)rinnekoti.fi.

Kaikista juhlavuoden tapahtumista tiedotetaan erikseen muun muassa säätiön verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Lisätietoja

Taina Rönnqvist
viestintäpäällikkö

Lisää uutisia