AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Rakkaus

Jennan ja Marcon kanssa istuttiin alas ja mietittiin mitä sana rakkaus tarkoittaa ja mitä tunteita sekä ajatuksia tulee mieleen. Jenna ja Marco kertoivat vuorotellen ajatuksistaan ja ohjaaja kirjoitti nämä sanat paperille. Lopuksi Jenna piirsi rakkaus piirustuksia paperille.

Olimme kaikki sitä mieltä että rakkaus on ehdottomasti sitä kun välittää toisesta ihmisestä. Silloin voi antaa kukkia ja lahjoja toiselle ihmiselle, näytäkseen että välittää. Voi myös auttaa toista ihmistä. Rakkaus voi tarkoittaa läheisyyttä. Voi halata tai suudella toista ihmistä josta välittää.

On tärkeetä että toiselle ihmiselle kerrotaan miten paljon välittää. Silloin voi käyttää kauniita sanoja ja voi esimerkiksi sanoa minä välitän sinusta tai minä rakastan sinua. Rakkaus voi tarkoittaa eläin rakkautta tai ystävä rakkautta.

Jos välittää toisesta ihmisestä voi myöskin ihastua. Jos ihastuu oikein kunnolla voi lopulta rakastua ihmiseen. Pitkän seurustelun jälkeen haluaa ehkä mennä kihloihin ja sen jälkeen pitää häät.

Voi pitää pienet tai isot häät ja voi mennä naimisiin kirkossa tai maistraatissa. Häihin kuuluu hyvää ruokaa ja juomaa, musiikki, häätanssi, häämekko, sormukset, hääauto, morsiuskimppu, kaasot, morsiusneidot, bestman, häälaulu, hääkimpunheitto sekä hääkakku. Ennen häitä voi pitää polttarit joko yhdessä tai erikseen. Häiden jälkeen voi yhdessä lähteä häämatkalle ulkomaille.

Olimme kaikki sitä mieltä että rakkauden tärkein symboli on sydän.

Lisää uutisia