AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Rinnekodissa käynnistyi yhteistoimintaneuvottelu

Rinnekoti-konsernissa käynnistyi yhteistoimintaneuvottelu 23.3.2017. Yhteistoimintaneuvottelun aiheena on suunnitelma Rinnekoti-konsernin liiketoimintojen ja hallinnon uudelleenjärjestämiseksi.

 - Yhteistoimintaneuvottelun käyminen on välttämätöntä, koska Rinnekodin toiminta vuodelta 2016 oli erittäin tappiollista.  Meidän on yhdessä löydettävä ratkaisuja kannattavuuden ja kilpailukykymme varmistamiseksi, sanoo toimitusjohtaja Anu Kallio.

Neuvottelu koskee konsernihallintoa sekä osaa liiketoiminnoista. Mikäli työnantajan suunnitelma toteutuisi, Rinnekoti-konsernissa päättyisi enintään 80 kuukausipalkkaisen ja enintään 30 tuntipalkkaisen työntekijän työsuhde.

Rinnekoti työllistää tällä hetkellä noin 1200 henkilöä ja tarvitsee jatkuvasti työntekijöitä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lastensuojelun työtehtäviin. Rinnekodin palvelujen piirissä on noin 3500 kehitysvammaista henkilöä lähinnä pääkaupunkiseudulla. Rinnekoti on viettää tänä vuonna 90-vuotisjuhlavuottaan. Säätiö kehittää toimintaansa, jotta sen kannattavuus ja laatu sekä niiden myötä kilpailukyky varmistuu.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Anu Kallio

Haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Taina Rönnqvist, taina.ronnqvist@rinnekoti.fi, 044 762 1992

 

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Rinnekodissa työskentelee noin 1200 henkilöä. Vuoden 2016 liikevaihto oli noin 74 M€. Tänä vuonna Rinnekodin toiminnan käynnistymisestä on kulunut 90 vuotta. Lisätietoja: www.rinnekoti.fi

Lisää uutisia