AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Minun unelmani

Toiminta -ja kommunikaatioryhmässä rakastetaan haaveilua. Pyhitimme kokonaisen päivän haaveilulle.

Markus haluaa ensimmäisenä kertoa unelmistaan ja avaa innokkaasti kommunikaatiokansionsa.

Minä haluaisin olla loistava puutarhuri. Puutarhassa työskennellessäni voisin kuunnella, tarkalla kuulollani, ihania luonnon ääniä. Erityisesti lintujen äänet ovat mielekkäitä. Puutarhassa saisin liata käteni multaan. Jättäisin jopa hampaani harjaamatta, sillä keskittyisin vain kukkieni hoitoon. Kutsuisin kavereitani puutarhajuhliini ja esittelisin heille ylpeydellä uv-lamppujani.  Puutarhurina omistaisin oman, valkoisen puhelimen. Sillä voisin ottaa kuvia itsestäni puutarhassani ja lähettää niitä perheenjäsenilleni. Puutarhurina myös varpaani olisivat teräskunnossa!

Seuraavaksi on Akin vuoro kertoa unelmistaan. Aki kertoo unelmastaan askeltaen. Apuna askeltamisessa on kansio ja tuttu ohjaaja.

Minä haluaisin olla palomies. Palomiehet ovat rohkeita ja voimakkaita. Minun ei tarvitsisi istua pyörätuolissa, vaan voisin sankarina juosta läpi liekkien ja kuumuuden. Haluaisin pelastaa ihmisiä. Palomiehen ammatissa, toiseksi eniten, minua kiinnostaa palomiesten juhlat. Ne olisivat railakkaat ja tarjolla olisi tietenkin asiaan kuuluvat juotavat.

Lisäksi unelmiini kuuluu eräs nainen, jonka kuvan löysin lehdestä. Hänet haluaisin ehdottomasti viedä Helsingin keskustaan MC Donaldsiin syömään. Tarjoaisin hänelle isoimman aterian, mitä löytyy. Juomana meillä olisi yhdet lasilliset punaviiniä. Sen jälkeen esittelisin hänet ystävälleni. Heidän on tarkoitus mennä joskus naimisiin. Kuka muukaan, kuin minä, olisin heidän bestman. Tämä rakastunut pari eläisi yhdessä ja onnellisina elämänsä loppuun asti. Erään toisen naisen kanssa puolestaan haluaisin lähteä Linnanmäelle. Siellä ryyppäisimme, sekä puhuisimme päivätoiminnan ohjaajista. Se olisi hauskaa!

Toiminta- ja Kommunikaatioryhmä suosittelee kaikkia unelmoimaan. Ihanaa kevättä kaikille!

Lisää uutisia