AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Uudistunut Toimintakeskus Martti aloittaa kesälomien jälkeen

Toimintakeskus Martti avaa ovensa kesäloman jälkeen maanantaina 31.7. Toimintakeskus Martin tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan, jolla tuemme palvelunkäyttäjiemme itsenäisyyttä, kasvua ja kehitystä.

Tavoitteena on tarjota jokaiselle mahdollisuus osallisuuteen ja onnistumisen kokemuksiin toimintakykyä tukevassa ympäristössä. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien käyttöön, innostavaan toimintaympäristöön sekä kokemukselliseen oppimiseen erilaisten vuorovaikutustilanteiden kautta. Toiminta suunnitellaan arvioinnin jälkeen yhdessä henkilön kanssa. Ryhmät osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja Rinnekodin omien tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Toimintakeskus Martissa (entinen Martintalo) on monipuoliset tilat, muun muassa näyttämö, taidetyöskentely-, rentoutus- ja aistitilat, uimahalli, liikuntasali, erilaisia ryhmätiloja, keittiö ja lähiympäristön liikunta- ja ulkoilupaikat. Päivän aikana ruokailemme Lounasravintola Ainoliinassa ja toimintakeskuksessa.

Toimintakeskus Marttiin siirtyy palvelumme Ainontuvalta ja myöhemmin myös Päivälän toiminnat, muiden päivätoimintayksiköiden kanssa saman katon alle. Toimintakeskuksen 2. kerroksessa tulee olemaan yhteensä neljä eri tiimiä, joissa on yhteensä noin 60 palvelunkäyttäjää. Lisäksi Toimintakeskuksessa järjestetään eläkeikäisten kerhoja.


Yläkerran osallisuutta tukevasta päivätoiminnasta vastaa palveluesimies Cisu Salo ja alakerran työllistymistä edistävistä palveluista, kuten myös muista Lakiston alueen työtoimintaryhmistä palveluesimies Taru Salmi.

Rinnekoti tiedottaa toiminnan muutoksista taksiyrityksille ja palvelunkäyttäjien koteihin.

 

 

Lisätietoja

Asiakasohjaus
02063 855 00 
asiakasohjaus@rinnekoti.fi

Anna Eskola, palvelupäällikkö (palaa lomalta 31.7.)
Työllistymistä ja osallisuutta edistävät palvelut
044-7387027
anna.eskola@rinnekoti.fi

 

Lisää uutisia