AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Rinneviesti 3/2017 on ilmestynyt

Rinnekodin 90-vuotisjuhlavuoden kolmannessa Rinneviesti-lehdessä on useampia juttuja, joissa korostuu osallistumisen sekä omien tarpeiden ja mielipiteiden ilmaisun tärkeys. Kehitysvammaiset asiakkaamme tarvitsevat usein tukea ja rohkaisua mielipiteensä ilmaisuun. Lehdessä kerrotaan toimintakeskus Meripihkan muutosta Pihlajamäestä Pasilaan. Päiväaikainen toiminta on tärkeää meille kaikille ja siinä tapahtuvat muutokset koetaan kovin merkityksellisiksi. Muuttovalmennustarina korostaa yksilöllisyyttä ja jokaisen henkilökohtaisten mielipiteiden huomioimista. Tarinat ja digitaaliset apuvälineet sekä tutut henkilöt ja luottamus heihin varmistivat kaikille turvallisen ja mielekkään muuton.

Juttu perhekodin rakentumisesta ja sen yhteisöstä on voimaannuttava menestystarina. Talo on suunniteltu ja rakennettu perhettä varten. Perhe ei vain ole ihan perusperhe. Asiakkuusjohtaja Jaana Laaksonen kirjoittaa kolumnissaan sotesta ja siitä, kuinka tärkeää on, että palvelunkäyttäjiä tuetaan oman palvelunsa suunnittelussa ja hankinnassa ja, että palvelut tuotetaan asiakasta kuunnellen.

Rinnekoti on yhteiskunnallinen yritys ja lehdessä Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Tero Lausala vastaa viiteen visaiseen kysymykseen. Niistä selviää, mikä on yhteiskunnallinen yritys ja miten digitalisaatio tuo sote-sektorille enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia.

Rinneviestissä myös paljon muita mielenkiintoisia juttuja ja kuvia juhlavuoden tapahtumista.

> Lue Rinneviesti sähköisenä

Jos haluat tilata paperilehden kotiisi, lähetä yhteystietosi osoitteeseen: viestinta@rinnekoti.fi

Lisää uutisia