AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Suomen suurin Avoimet ovet -tapahtuma - Tervetuloa meille 12.10.2017

Rinnekoti on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Juhlavuoden kunniaksi järjestettävissä Suomen suurimmissa yhtäaikaisissa avoimissa ovissa on mukana jo yli 100 yritystä. Tervetuloa meille -viikon aikana 9.–15.10. yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, miten seuraavaa sadan vuoden tarinaa oikein rakennetaan. Rinnekoti on mukana ja kutsuu sidosryhmiään sekä kaikkia kiinnostuneita tutustumaan asumispalveluihin sekä lasten ja perheiden palveluihin torstaina 12.10.2017.

Tule tapaamaan ammattilaisiamme ja tutustumaan lasten ja perheiden palveluihimme klo 13-14.30 välisenä aikana Helsingin Pitäjänmäellä. Tutustumiskohteina ovat Kasvunkoti Elli ja Niilo, osoitteessa Sylvesterintie 10 D ja C, 00370 Helsinki ja Omakoti Sofia, osoite: Pakarituvantie 4-5, 00410 Helsinki. Tutustumisiin on ilmoittauduttava ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen: viestinta@rinnekoti.fi. Lähempänä tilaisuutta lähetämme osallistujille ohjeet vierailuun liittyen.

Asumispalveluihimme pääset tutustumaan klo 15-18 välisenä aikana Vantaan Rajatorpassa, osoitteessa Lastutie 1, Vantaa. Asumispalveluissamme asuvat kokemusasiantuntijat toimivat itse vierailun isäntinä ja emäntinä. He kertovat miten asuvat ja millaista tukea he saavat omaan arkeensa. Paikalla on myös asiantuntijoitamme kertomassa miten Rinnekodin asiakkaaksi tullaan ja miten jokaisen asiakkaamme palvelut räätälöidään.

Kahvitarjoilu.

Lisää uutisia