AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Blogit

Asiantuntijablogi

Rinnekodin asiantuntijat kirjoittavat tässä blogissa ajankohtaisia näkökulmia kehitysvamma-alalta.

Tutustu blogiin >

Palvelunkäyttäjien blogi

Palvelunkäyttäjien blogissa ilmestyvät kirjoitukset on kirjoitettu jossakin Rinnekodin yksikössä. Osa blogikirjoituksista tehdään yhdessä palvelunkäyttäjien kanssa.

Tutustu blogiin >

Uusin blogikirjoitus

Millaista on sairaanhoitajan työ kehitysvamma-alalla? – Rinnekoti mukana Sairaanhoitajapäivillä

Ajankohtaista Nosto Palvelunkäyttäjien blogi - 21.03.2018Helsingissä järjestetään 22.-23.3. valtakunnalliset Sairaanhoitajapäivät. Rinnekoti on mukana näyttelyssä osastolla 3 n 21. Torstaina 22.3. klo 15 Klinikkalavalla sairaanhoitajat Satu Suihkonen ja Petra Vuorinen kerto-vat sairaanhoitajan työstä kehitysvammaisten henkilöiden tukena sekä miten sairaanhoitaja voi kehittää omaa osaamistaan ja kehitysvamma-alan palveluja.

Molemmat ovat olleet pitkään kehitysvamma-alalla töissä ja edenneet palveluesimiestehtäviin. Vuorinen työskentelee tutkimus- ja kuntoutuspalveluja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille tarjoavassa palveluyksikössä. Vuorisen työssä korostuu neuropsykiatristen ja autismikirjon henkilöiden vaativat tarpeet. Suihkonen työskentelee vaativaa apua ja hoitoa tarvitsevien erityislasten parissa.  

 

Tule juomaan kupponen kahvia ja keskustelemaan työmahdollisuuksista

Rinnekodin näyttelypisteellä on tarjolla kahvia, jonka tarjoilusta vastaavat Kornetin työhönvalmennuksen väki. Tule siis juomaan kuppi kahvia ja keskustelemaan kanssamme sairaanhoitajan työstä ja työmahdollisuuksista kehitysvamma-alalla.

Tällä hetkellä Rinnekodilla on avoinna sairaanhoitajille seuraavia työmahdollisuuksia:

 

Nähdään Sairaanhoitajapäivillä!

Lisätietoa ja rekisteröidy näyttelykävijäksi tästä

 

Rinnekoti on Suomen monipuolisin ja suurin yksityinen kehitysvamma-alan palveluja tarjoava toimija. Rinnekoti on yhteiskunnallinen yritys ja Suomen viidenneksi suurin hoiva-alan toimija. Rinnekodin palvelut on suunnattu kaikenikäisille vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitseville sekä heidän perheille ja omaisille. Asiakkaina ovat myös palveluja ostavat tahot, kuten kunnat. Rinnekoti tarjoaa asumisen, terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä työn ja osallisuuden palveluita. Palveluita käyttää noin 3 500 asiakasta 60 kunnasta. Liikevaihto oli vuonna 2017 oli lähes 80 miljoonaa euroa. Rinnekoti työllistää päivittäin noin 1 500 ammattilaista pääasiassa Uudellamaalla. Rinnekodin työtä ohjaavat arvot ovat hyvä elämä, asiantuntijuus ja lähimmäisyys. Lue lisää: www.rinnekoti.fi


JAA:

Lisää blogiartikkeleita

Jaakkolassa kierrätetään

Palvelunkäyttäjien blogi - 18.03.2018

Toimintakeskus Jaakkola


Toimintakeskus Jaakkolassa on tiistaisin kierrätysryhmä. Luetut sanomalehdet viedään kierrätykseen ja samalla nautitaan ulkoilusta.

Lue lisää >

Ajatuksia ystävyydestä

Palvelunkäyttäjien blogi - 22.02.2018


Toimintakeskus Tarmolan väki pohti ystävänpäivän aikoihin muun muassa mitä on ystävyys ja millainen on hyvä ystävä?

Lue lisää >

Elämä ei voi olla sarja sattumanvaraisesti toteutettuja palveluja

Asiantuntijablogi - 14.02.2018

Jaana Laaksonen, Asiakkuusjohtaja


Vammaispalvelujen neuvottelupäivillä torstai-iltapäivän (8.2.2018) aiheena oli lasten ja nuorten hyvinvointi. Tilaisuudessa esiteltiin tuloksia vammai...

Lue lisää >