AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Rinnekodin ja Kelan sopimus tulkkauspalveluista päättyy 31.7

Rinnekoti-Säätiössä on käyty yhteistoimintaneuvottelut terveydenhuollon ja kuntoutuksen palvelujen uudelleenjärjestämiseksi. Tämä on koskenut myös Rinnekodin kommunikaatiopalveluja. 

Sopimus puhevammaisten henkilöiden tulkkauspalveluista päättyy Kelan kanssa 31.7.2019. Jatkossa puhevammaisten tulkkauspalvelut eivät enää kuulu Rinnekodin palveluihin. 

Moniammatillinen tiimi työskentelee asiakkaidemme parhaaksi jatkossakin

Rinnekoti tekee työtä, jota tarvitaan kehitysvammaisten ihmisten itsenäisemmän asumisen, kuntoutuksen sekä työelämän ja muun osallisuuden eteen. Palvelemme jatkossakin asiakkaitamme moniammatillisen asiantuntijatiimin voimin. Jäljellä olevia laitoshoidon asiakkaita sekä tutkimus- ja kuntoutusjaksojen asiakkaita varten Rinnekodilla on jatkossakin lääkäri, psykologi, toiminta -ja fysioterapeutti sekä kommunikaatio-ohjaaja. Tilapäishoidon asiakkaille, esimerkiksi tilapäishoidossa oleville lapsille palveluita järjestetään sopimuksien mukaan. 

Lääkärin, psykologin ja kuntoutushenkilöiden osaaminen kohdentuu jatkossa yhä vahvemmin Rinnekodin palvelutoimintaan asumisen tuen, lasten ja perheiden sekä työllistymistä ja osallisuutta edistävien palvelujen toteuttamisen ja henkilökunnan osaamisen tueksi. 
 
Tulkkauspalveluita käyttäviä asiakkaita tiedotetaan asiasta kesän aikana.
 
Lisätietoja:
Jaana Laaksonen
asiakkuus- ja myyntijohtaja
puh. 040 536 4659

Lisää uutisia