AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Lähde esteettömälle aurinkolomalle Teneriffalle

Lakiston matkat, joka on uusi toimialue Rinnekodissa, järjestää esteettömiä matkoja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille

Lakiston matkat, joka on uusi toimialue Rinnekodissa, järjestää esteettömiä matkoja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Ensimmäinen matka kohdistuu Teneriffalle ja se toteutetaan yhdessä Matka Agenttien kanssa. Matka toteutuu helmi-maaliskuun vaihteessa. Lakiston Matkoista lähtee mukaan kaksi ohjaajaa, jotka ovat päivisin matkalle lähtijöiden ja mahdollisen avustajan tukena ja apuna.

Idea Lakiston Matkojen perustamiseen lähti siitä, että useat asiakkaat kertoivat haaveilevansa ulkomaan matkoista. Rohkeutta matkan toteuttamiseen tai tukihenkilöä matkalle ei kuitenkaan monellakaan tunnu olevan, kertoo Anne Wallenius Rinnekodin vapaa-ajan palvelujen esimies. Nyt tällainen mahdollisuus on käsillä, sillä tälle matkalle on järjestetty inva-kuljetukset, hotelli on esteetön ja uima-altaisiin pääsee pyörätuolilla tai nosturilla, Wallenius jatkaa. 

Lakiston Matkat järjestää myös Aktiivikurssin Pajulahdessa 6.-8.1.2017.
Lue lisää Teneriffalle ja Pajulahteen tehtävistä matkoista oheisista esitteistä

Teneriffa esite

Pajulahti esite

Lisää uutisia