AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Lähi-Tapiolan joululahjoitus Rinnekodin asumispalvelujen lapsille

Lähi-Tapiola Uusimaa kysyi asiakkailtaan Facebookissa, minne yrityksen pitäisi tehdä joululahjoitus. Yhtenä ehdokkaana muiden joukossa oli Rinnekoti.

Christoffer Wicholm, Lähi-Tapiolan markkinointipäällikkö, kävi tuomassa lahjoituksen Rinnekodin lasten asumispalvelujen lapsille joulun alla. 
-Haluamme lahjoittaa Lenovo Yoga Tab3 tablettitietokoneita Rinnekodin kehitysvammaisille lapsille, jotta heillä on mahdollisuus helposti surffailla netissä ja vaikka katsoa videoita tai kuunnella musiikkia YouTubesta tai eri ohjelmilla/sovelluksilla helpottaa oppimista, sanoo Wickholm.

Rinnekodin lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Eva Keskilammi iloitsee lahjoituksesta. -Uudet kommunikaatiovälineet ovat myös kehitysvammaisten lasten arkea. Käytämme lahjaksi saamiamme tabletteja kommunikaatiovälineenä, oppimis- ja viihdetarkoituksissa. Uudet laitteet mahdollistavat yhä useamman lapsen osallisuuden nykyaikaiseen digitaaliseen maailmaan. Tämä ei ole pelkkä joululahja, vaan se avaa lapsillemme tien kommunikointiin ja antaa heille näin uuden maailman. Lämmin kiitos lahjoituksesta myös omaisten puolesta sanoo Keskilammi.

Lisää uutisia