AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Toimintakeskus Jaakkolan taidenäyttely Keravan kirjastossa

Toimintakeskus Jaakkolan ahkerat taiteilijat ovat aikaisemmin esitelleet töitään toimintakeskuksen omissa tapahtumissa. Keravan kirjastoon pystytettyyn näyttelyyn pääsivät mukaan kaikkien halukkaiden työt. Teosten aiheet ovat lähteneet palvelunkäyttäjien omista mielenkiinnon kohteista.

Teokset ovat esillä toukokuun ajan Taideseinällä, kirjaston ensimmäisessä kerroksessa.

Jouni on yksi Toimintakeskus Jaakkolan taiteilijoista. Hän kertoi, että tuntuun mukavalta, kun omat työt ovat esillä. Toivottavasti kirjastossa kävijät tykkäävät niistä. -Soitan huuliharppua, piirrän Juksun kuvia, kierrätän, käyn kaupassa, teen keittiötöitä, askartelen, käytän tietokonetta, kuuntelen musiikkia, rentoudun, kirjoittelen, innostuu Jouni luettelemaan kaikkea mitä hänen arkeensa toimintakeskuksessa kuuluu.

Toimintakeskus Jaakkola on Rinnekoti-Säätiön tarjoamaa osallisuutta edistävää päivätoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Jaakkolassa harrastetaan kädentaitoja ja tuunataan, musisoidaan, pelataan, keskustellaan ja haaveillaan, sekä harjoitellaan kotiaskareita ja asiointia kaupungilla. Jaakkolan päivätoiminnassa on mukana monen ikäisiä palvelunkäyttäjiä.

Lisätietoja 

Lisää uutisia