AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAArtikkeli

Toimintakeskus Meripihka muutti Pasilaan

Toimintakeskus Meripihka on muuttanut uusiin tiloihin Pasilaan, osoitteeseen Pasilanraitio 4. Toimintakeskus Meripihka tarjoaa toimintaa kehitysvammaisille ja autistisille henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea arjen toiminnoissaan.

Toimintakeskus Meripihka on muuttanut uusiin tiloihin Pasilaan, osoitteeseen Pasilanraitio 4.

- Uudet tilamme ovat palvelunkäyttäjälähtöisesti suunnitellut , huomioiden  ympäristön viihtyisyyden samalla mahdollistaen monipuolisen toiminnan jopa  yksilölähtöisesti kertoo palvelupäällikkö Satu Granberg.

Toimintakeskus Meripihka tarjoaa toimintaa kehitysvammaisille ja autistisille henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea arjen toiminnoissaan.

- Viikoittain harjoittelemme  palvelunkäyttäjien kanssa esimerkiksi keittiötöitä, siivousta ja kierrätystä. Lisäksi ulkoilemme ja liikumme aktiivisesti yhdessä. Viikko-ohjelmaamme voi sisältyä myös esimerkiksi tunnetaitojen harjoittelua, rentoutumista ja aistikokemusten avulla oman vartalon hahmottamista. Tuemme palvelunkäyttäjien oman mielipiteen ilmaisua erilaisin kommunikaatiota tukevien tai korvaavien menetelmien avulla. Teemme vuorovaikutusharjoituksia ja tuemme kommunikaatiota myös musiikin, taiteen ja draaman keinoin, Granberg kuvailee toimintaa.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme tai haluat asiakkaaksi, ota yhteys Asiakasohjaukseemme.

 

Lisää uutisia