19.3.2021

Asiakkaat ja ammattilaiset äänessä -podcast, osa 2

Rinnekodin Asiakkaat ja ammattilaiset äänessä -podcast-sarjassa ajatuksiaan pääsevät jakamaan kehitysvammaiset ja autisminkirjon henkilöt sekä heidän ohjaajansa eli ammattilaiset, jotka työskentelevät kehitysvamma-alalla. Nyt julkaistussa toisessa jaksossa kaksi asiakasta kertovat arjestaan ja ammattilaiset jakavat kokemuksiaan työn haastavista puolista.

Kuuntele podcast tästä

Mitä asiakkaiden näkökulmasta ohjaajat tekevät heidän kotonaan? Entä mihin ohjaajia heidän mielestään tarvitaan? Saavatko asiakkaat itse päättää esimerkiksi omasta rahankäytöstään ja kotiintuloajoistaan? Jaksossa arjestaan kertovat  Rinnekodin asiakkaat Zeze ja Pieti Omakoti Sofiasta.

Lisäksi Ammattilaiset Iman El Jahiri ja Malin Karomäki kertovat hyvin avoimesti työn hyvien puolien lisäksi myös työn haasteista.

Asiakkaat ja ammattilaiset äänessä -podcast ilmestyy kevään ajan kerran kuukaudessa. Sinäkin voit osallistua podcastin tekemiseen kertomalla mistä aiheesta haluaisit kuulla puhuttavan ja laittamalla kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen: matleena.myllyrinne@rinnekoti.fi. Löydät kaikki podcastit tämän linkin takaa.

Aiheeseen liittyvät