24.5.2021

Asiakkaat ja ammattilaiset äänessä podcast, osa 3

Rinnekodin Asiakkaat ja ammattilaiset äänessä -podcast-sarjassa ajatuksiaan pääsevät jakamaan kehitysvammaiset ja autisminkirjon henkilöt sekä heidän ohjaajansa eli ammattilaiset, jotka työskentelevät kehitysvamma-alalla. Nyt julkaistussa kolmannessa jaksossa  puhutaan tunteista, niin positiivisista kuin negatiivisistakin.

Ovatko asiakkaat huomanneet ohjaajien koskaan olevan pahalla tuulella töissä? Miltä ohjaajista tuntuu, kun asiakkaalla on huono päivä? Voiko ja pitääkö ammattilaisen osata erottaa tunteet työstä vai saako töissä nauraa tai vaikka itkeä? Tunteista puhumassa asiakkaat Totti Sarasti sekä Wilma Tikkanen sekä ammattilaiset kehittämispäällikkö Nadja Delcos sekä ohjaajat Anna-Kaisa Hartikainen ja Valentina Hoti.

Kuuntele podcast tästä

Asiakkaat ja ammattilaiset äänessä -podcast ilmestyy kevään ajan kerran kuukaudessa. Sinäkin voit osallistua podcastin tekemiseen kertomalla mistä aiheesta haluaisit kuulla puhuttavan ja laittamalla kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen: matleena.myllyrinne@rinnekoti.fi. Löydät kaikki podcastit tämän linkin takaa.

Aiheeseen liittyvät