AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA


Palvelunkäyttäjien blogi

Palvelunkäyttäjien blogi

Palvelunkäyttäjien blogissa ilmestyvät kirjoitukset on kirjoitettu jossakin Rinnekodin yksikössä. Osa blogikirjoituksista tehdään yhdessä palvelunkäyttäjien kanssa.

Tekstiili- ja käsityöpajan retki Kaarisillan taide- ja toimintakeskukseen

Palvelunkäyttäjien blogi - 26.10.2018


Tekstiili- ja käsityöpaja


Lähdimme koko Tekstiili- ja käsityöpajan asiakkaiden ja henkilökunnan voimin retkelle Nastolaan Kaarisiltaan. Kaarisilta on eritysitä tukea tarvitsevien henkilöiden taide- ja toimintakeskus, joka sijaitsee Nastolassa Villähteen Erstan kartanoalueella. Vuodesta 2003 lähtien Kaarisilta on järjestänyt kulttuurialan ammatillista koulutusta. Retki mahdollisti asiakkaille tutustumisen kulttuurialan ammatilliseen koulutukseen.

Matkaan lähdettiin yhteisellä bussikuljetuksella Toimintakeskus Martista. Retkipäivää oli odotettu innolla ja tunnelma lähtiessä oli iloinen.

Perille päästyämme saimme ihailla kartanoalueen upeita rakennuksia sekä ympäristöön sijoitettuja taideteoksia. Erstan kartanoalue muodostuu päärakennuksesta sekä useista piharakennuksista ja upeasta vehreästä pihapiiristä.

 

Ruokailimme idyllisessä empiirityylisessä päärakennuksessa, joka oli rakennettu jo vuonna 1830. Ruokailun jälkeen toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä esitteli meille Kaarisillan toimintaa ja pääsimme tutustumaan erilaisiin työpajoihin sekä työtiloihin. Lisäksi pääsimme nauttimaan musiikkialan opiskelijoiden musiikkiesityksestä.

Kävimme myös tutustumassa Engel Makasiinilla Jani Virtasen 10-vuotisjuhlanäyttelyyn. Virtanen on valmistunut Kaarisillasta kuva-artesaaniksi vuonna 2008. Tekstiili- ja käsityöpajan asiakkaat pitivät näyttelystä ja erään asiakkaan mieleen jäi pöllömaalaus. ”Pöllö näyttää mietteliäältä, se varmaan ajattelee tulevaisuutta”.

 

Kulttuurin täytteisen päivän jälkeen lähdimme takaisin Lakistoon. Hymyä riitti vielä paluumatkalle.

Tekstiili- ja käsityöpajan poppoo kiittää Kaarisillan henkilökuntaa sekä opiskelijoita vieraanvaraisuudesta ja onnistuneesta päivästä.


Lisää blogiartikkeleita

Tekstiili- ja käsityöpajan retki Kaarisillan taide- ja toimintakeskukseen

Palvelunkäyttäjien blogi - 26.10.2018

Tekstiili- ja käsityöpaja


Lähdimme koko Tekstiili- ja käsityöpajan asiakkaiden ja henkilökunnan voimin retkelle Nastolaan Kaarisiltaan. Kaarisilta on eritysitä tukea tarvitsevi...

Lue lisää >

Terveisiä elokuisesta Porvoon toimintakeskus Tarmolasta

Palvelunkäyttäjien blogi - 06.08.2018


Palasimme viime viikon maanantaina töihin Tarmolan toimintakeskukseen. Siirsimme tavaroita, sillä täällä tehtiin remontti kesällä. Starttaamme rauhall...

Lue lisää >