AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA


Palvelunkäyttäjien blogi

Palvelunkäyttäjien blogi

Palvelunkäyttäjien blogissa ilmestyvät kirjoitukset on kirjoitettu jossakin Rinnekodin yksikössä. Osa blogikirjoituksista tehdään yhdessä palvelunkäyttäjien kanssa.

Rakkaus

Palvelunkäyttäjien blogi - 06.03.2017


Toimintakeskus Tarmola


Jennan ja Marcon kanssa istuttiin alas ja mietittiin mitä sana rakkaus tarkoittaa ja mitä tunteita sekä ajatuksia tulee mieleen. Jenna ja Marco kertoivat vuorotellen ajatuksistaan ja ohjaaja kirjoitti nämä sanat paperille. Lopuksi Jenna piirsi rakkaus piirustuksia paperille.

Olimme kaikki sitä mieltä että rakkaus on ehdottomasti sitä kun välittää toisesta ihmisestä. Silloin voi antaa kukkia ja lahjoja toiselle ihmiselle, näytäkseen että välittää. Voi myös auttaa toista ihmistä. Rakkaus voi tarkoittaa läheisyyttä. Voi halata tai suudella toista ihmistä josta välittää.

On tärkeetä että toiselle ihmiselle kerrotaan miten paljon välittää. Silloin voi käyttää kauniita sanoja ja voi esimerkiksi sanoa minä välitän sinusta tai minä rakastan sinua. Rakkaus voi tarkoittaa eläin rakkautta tai ystävä rakkautta.

Jos välittää toisesta ihmisestä voi myöskin ihastua. Jos ihastuu oikein kunnolla voi lopulta rakastua ihmiseen. Pitkän seurustelun jälkeen haluaa ehkä mennä kihloihin ja sen jälkeen pitää häät.

Voi pitää pienet tai isot häät ja voi mennä naimisiin kirkossa tai maistraatissa. Häihin kuuluu hyvää ruokaa ja juomaa, musiikki, häätanssi, häämekko, sormukset, hääauto, morsiuskimppu, kaasot, morsiusneidot, bestman, häälaulu, hääkimpunheitto sekä hääkakku. Ennen häitä voi pitää polttarit joko yhdessä tai erikseen. Häiden jälkeen voi yhdessä lähteä häämatkalle ulkomaille.

Olimme kaikki sitä mieltä että rakkauden tärkein symboli on sydän.


Lisää blogiartikkeleita

Biisipajassa tehdään yhdessä omia lauluja

Palvelunkäyttäjien blogi - 31.05.2018

Nyyttipuiston toimintakeskus


Joka maanantai meillä on biisipaja. Ohjaaja soittaa kitaraa tai pianoa ja yhdessä ideoimme, minkälainen laulusta tulee ja minkälaiset sanat sen kertai...

Lue lisää >

Nyyttipuistossa juhlittiin 5-vuotissynttäreitä

Palvelunkäyttäjien blogi - 03.05.2018

Nyyttipuiston toimintakeskus


Nyyttipuiston 5-vuotisjuhlat olivat hauskat! Ne järjestettiin yhdessä Nyyttipuiston asumisyksiköiden kanssa. Olimme valmistautuneet niihin monena päiv...

Lue lisää >

Tarmolan teatteriprojekti

Palvelunkäyttäjien blogi - 24.04.2018

Toimintakeskus Tarmola


Toimintakeskus Tarmolassa ollaan innostuttu teatterista ja harjoitukset ovat käynnissä. Esitys on luvassa Avointen ovien päivänä 30.5. Teatterirojekti...

Lue lisää >