9.8.2019

Hetki naamatusten -seminaari 14.9.2019

Aktiivisuutta kehitysvammaisten arkeen (AKA) -hanke järjestää Hetki naamatusten -seminaarin lauantaina 14.9. kello 9.30-15.30. Seminaaripäivä on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa vuorovaikutuksessa oleminen syvästi kehitysvammaisen ihmisen kanssa.

Alkuosa seminaaripäivästä on suunnattu vapaaehtoisille ja syvästi kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskenteleville, iltapäivään kello 11.30 alkaen ovat lämpimästi tervetulleet myös kehitysvammaiset ihmiset.

Hetki naamatusten -seminaaripäivän aiheet liittyvät musiikin tai liikkeen hyödyntämiseen vuorovaikutuksen välineenä syvästi kehitysvammaisen ihmisen kanssa. Seminaaripäivä päättyy moniaistiseen konserttiin. Juonnot tulkataan vaihtoehtoisin kommunikaatiomenetelmin ja ruotsiksi. Puheenvuorot ja luennot tulkataan vain ruotsiksi.

Seminaaripaikka on Toimintakeskus Kartanonhaka Helsingin Ruskeasuolla (Tenholantie 10, 6.krs). Seminaarin järjestämiseen osallistuvat AKA -hankkeen kanssa Kehitysvammatuki 57 ry:stä Vipinä-hanke, Kehitysvammaliiton Porukoissa-hanke, JAG-Assistans ja Rinnekodin eri yksiköitä.

Tutustu seminaaripäivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan perjantaihin 6.9.

Tutustu ja ilmoittaudu

Ilmoittautumisessa on havaittu ajoittain teknistä ongelmaa ja se pyytää osaa ilmoittautujista luomaan salasanan. Mikäli näin käy sinulle, otathan yhteyttä maija.rimpilainen@rinnekoti.fi.

Aiheeseen liittyvät