14.6.2019

Rinnekodin uudet asumisen tuen palvelut avautuivat Espoon Matinkylässä

Rinnekoti on avannut kaksi uutta toimintayksikköä Espoon Matinkylään. Konsta ja Silva tarjoavat asumisen tuen palveluita aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien ja kauppakeskus Iso Omenan läheisyydessä mahdollistavat asiakkaillemme turvallisen asumisen omassa kodissaan ja paljon erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä keskellä kaupunkia, kuitenkin metsien ja meren välittömässä läheisyydessä. Tällainen sijainti on monen asiakkaamme toive.

Asumisen tuen palveluissamme toiminnan lähtökohtana on asiakkaiden oman näköisen ja yksilöllisen elämän mahdollistaminen. Asumisen tuki suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

– Ihan parasta on nähdä se ilo ja onni asiakkaiden ja heidän läheistensä kasvoilla, kun muutot ovat sujuneet hyvin ja uusi koti alkaa näyttämään ja tuntumaan kodilta, kertoo palvelualuejohtaja Mari Pietarinen.

Uusien yksiköiden myötä Rinnekodissa avautui työpaikkoja yli 30 sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle.

-Tavoitteeni on rakentaa maailman paras työpaikka Konstasta ja Silvasta sote-alan osaajille, ja hyvän työntekijäkokemuksen myötä myös paras asiakaskokemus asiakkaillemme, jatkaa Pietarinen.

Konstan ja Silvan asiakkailla on mahdollisuus päiväaikaiseen toimintaan ja opiskeluun, jota voimme tarjota esimerkiksi samassa talossa toimintansa syksyllä aloittavassa Toimintakeskus Atlaksessa.

Lisätietoja asumisen tuen ratkaisuista ja syksyllä avattavan toimintakeskus Atlaksen palveluista voit tiedustella asiakkuustiimiltämme puhelimitse 02063 855 00 tai sähköpostilla asiakkuussuunnittelu@rinnekoti.fi.

Kuvassa: Yksikön johtaja Riitta Duganoff asumisen tuen yksikkö Silvasta (vas.), palvelualuejohtaja Mari Pietarinen ja palveluvastaava Milla Friman asumisen tuen yksikkö Konstasta ovat ilolla rakentamassa asiakkaillemme turvallista ja jokaisen oman näköistä asumispalvelua.

Aiheeseen liittyvät