Käyttöehdot

Käyttämällä Rinnekodin verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et halua hyväksyä näitä käyttöehtoja, ole hyvä poistu Rinnekodin verkkosivustolta.

 

Rinnekodin verkkosivusto sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet, joita ei erikseen mainita näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Rinnekodin etukäteen myöntämää kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta.

 

Rinnekodin verkkosivustoa saa katsella tietokoneella tai vastaavalla laitteella, sekä tulostaa osia niistä käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivujen sisällön osittainenkin jakaminen ilman erillistä Rinnekodin kirjallista suostumusta on kiellettyä. Rinnekodin verkkosivuston sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja. Verkkosivuston sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan niitä käytettäessä.

 

Rinnekodin verkkosivusto ja sen sisältö on Rinnekodin verkkosivuston käyttäjille tarjoama palvelu. Rinnekodin verkkosivusto toimitetaan ”sellaisina kuin ne ovat”. Rinnekoti ei takaa sitä, että sivustoa voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. Rinnekoti pidättää itselleen oikeuden tehdä sivustolle muutoksia tai rajoittaa sille pääsyä milloin tahansa. Rinnekoti ei anna mitään takuuta sivuston saatavuudesta tai sen sisällön virheettömyydestä, vaikka pyrkiikin jatkuvasti käytettävissä olevin keinoin varmistamaan sivuston käytettävyyden ja sen sisältämän tiedon ajan tasaisuuden ja luotettavuuden.

 

Rinnekodin verkkosivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten omistamille tai ylläpitämille verkkosivuille. Siirtyessäsi tällaisille verkkosivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä myös niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että tällaiset sivut eivät ole Rinnekodin hallinnassa, eikä Rinnekodilla ole mahdollisuuksia vaikuttaa niissä julkaistun aineiston sisältöön. Rinnekodin ulkopuolisen tahon ylläpitämälle sivustolle tai muuhun aineistoon lisätty, Rinnekodin sivustolle tai sen sisältämään aineistoon viittaava linkki ei myöskään tarkoita sitä, että Rinnekoti millään lailla kannattaisi, mainostaisi tai muulla tavoin tukisi kyseistä sivustoa tai aineistoa, tai niissä mainittuja tuotteita, palveluita tai mielipiteitä.

 

Lähettämällä viestejä tai sähköisessä muodossa olevaa aineistoa johonkin Rinnekodin palveluun esimerkiksi sähköpostitse tai Rinnekodin verkkosivuston välityksellä hyväksyt ja vahvistat sen, että lähettämäsi aineisto ei ole lain vastaista tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta, aineisto on sinun omaasi tai sinulla on oikeus antaa se Rinnekodille, ja että Rinnekoti voi käyttää tätä aineistoa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta. Rinnekoti ei tarkasta sivuston käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Rinnekoti voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivustoltaan.

 

© Rinnekoti 2017, päivitetty 2020/01