Käyttöehdot

Käyttämällä Rinnekoti-Säätiön verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et halua hyväksyä näitä käyttöehtoja, ole hyvä poistu Rinnekoti-Säätiön verkkosivustolta.

 

Rinnekoti-Säätiön verkkosivusto sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Kaikki oikeudet, joita ei erikseen mainita näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Rinnekoti-Säätiön etukäteen myöntämää kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta.

 

Rinnekoti-Säätiön verkkosivustoa saa katsella tietokoneella tai vastaavalla laitteella, sekä tulostaa osia niistä käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivujen sisällön osittainenkin jakaminen ilman erillistä Rinnekoti-Säätiön kirjallista suostumusta on kiellettyä. Rinnekoti-Säätiön verkkosivuston sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja. Verkkosivuston sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan niitä käytettäessä.

 

Rinnekoti-Säätiön verkkosivusto ja sen sisältö on Rinnekoti-Säätiön verkkosivuston käyttäjille tarjoama palvelu. Rinnekoti-Säätiön verkkosivusto toimitetaan ”sellaisina kuin ne ovat”. Rinnekoti-Säätiö ei takaa sitä, että sivustoa voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. Rinnekoti-Säätiö pidättää itselleen oikeuden tehdä sivustolle muutoksia tai rajoittaa sille pääsyä milloin tahansa. Rinnekoti-Säätiö ei anna mitään takuuta sivuston saatavuudesta tai sen sisällön virheettömyydestä, vaikka pyrkiikin jatkuvasti käytettävissä olevin keinoin varmistamaan sivuston käytettävyyden ja sen sisältämän tiedon ajan tasaisuuden ja luotettavuuden.

 

Rinnekoti-Säätiön verkkosivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten omistamille tai ylläpitämille verkkosivuille. Siirtyessäsi tällaisille verkkosivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä myös niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että tällaiset sivut eivät ole Rinnekoti-Säätiön hallinnassa, eikä Rinnekoti-Säätiöllä ole mahdollisuuksia vaikuttaa niissä julkaistun aineiston sisältöön. Rinnekoti-Säätiön ulkopuolisen tahon ylläpitämälle sivustolle tai muuhun aineistoon lisätty, Rinnekoti-Säätiön sivustolle tai sen sisältämään aineistoon viittaava linkki ei myöskään tarkoita sitä, että Rinnekoti-Säätiö millään lailla kannattaisi, mainostaisi tai muulla tavoin tukisi kyseistä sivustoa tai aineistoa, tai niissä mainittuja tuotteita, palveluita tai mielipiteitä.

 

Lähettämällä viestejä tai sähköisessä muodossa olevaa aineistoa johonkin Rinnekoti-Säätiön palveluun esimerkiksi sähköpostitse tai Rinnekoti-Säätiön verkkosivuston välityksellä hyväksyt ja vahvistat sen, että lähettämäsi aineisto ei ole lain vastaista tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta, aineisto on sinun omaasi tai sinulla on oikeus antaa se Rinnekoti-Säätiölle, ja että Rinnekoti-Säätiö voi käyttää tätä aineistoa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta. Rinnekoti-Säätiö ei tarkasta sivuston käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Rinnekoti-Säätiö voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivustoltaan.

 

© Rinnekoti-Säätiö sr 2017, päivitetty 2017/01