11.1.2022

Kesätyöpaikkamme ovat auki!

Diakonissalaitoksella on tarjolla 400 hyvää kesäduunia ohjaus- ja hoivatyössä eri puolilla maata. Miten olisi kesätyö esimerkiksi mm. ikäihmisten hoivakodeissa, päihdepalveluissa, Asunto ensin -yksiköissä, erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa sekä laajasti kehitysvamma-alalla ja vammautuneiden henkilöiden parissa? Diakonissalaitos, Diakonissalaitoksen Hoiva, Caritas Palvelut ja Rinnekoti tarjoavat sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Meillä hyvä kesäduuni tarkoittaa muutakin, kuin laadukasta kesätyöpaikkaa ja hyvää kesätyökokemusta: pääset tekemään työtä, jolla on valtava merkitys asiakkaidemme arjelle.

Työnantajalupauksemme jokaiselle työntekijälle kuuluu: Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Meillä jokainen tekee työtä ihmisarvon puolesta. Katso mitä aikaisemmin meillä kesätöissä oleet kertovat kokemuksistaan.

Miksi tulla meille kesätöihin?

Työuran ensimmäiset työpaikat ovat niitä tärkeimpiä. Haluamme tarjota alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille hyvän työpaikan, jossa voit kartuttaa arvokasta työkokemusta ja kehittyä sote-alan ammattilaisena. Kokeneena konkarina voit puolestaan kokeilla itselle jotain uutta työtä monista vaihtoehdoista tai hakea suuntaa uralle. Saat tehdä töitä #sydänmukana, ja työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset kollegat, oma nimetty perehdyttäjä sekä esihenkilö.

 Tarjoamme sinulle

  • hyvän perehdytyksen tehtävääsi oman Kesäkamun eli nimetyn perehdyttäjäsi johdolla
  • mahdollisuuden kerryttää monipuolista työkokemusta mukavassa porukassa
  • hyvän työterveyshuollon ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • mahdollisuuden henkilökohtaisiin pikapalkintoihin.

 

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti

  • sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tai alan opintoja
  • avoimuutta kohdata erilaisia asiakastilanteita
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • aurinkoista asennetta ja halua olla mukana mahdollistamassa asiakkaillemme kesän riemua!

 

Tutustu tarjontaan ja hae

Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, olet vastavalmistunut tai kokenut alan konkari – meillä on monia mahdollisuuksia juuri sinulle. Vieraanvaraiset työyhteisömme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Tule tekemään kanssamme hyvää kesäduunia!

Kesätyöhaku on avoinna 31.3.2022 asti. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Tutustu avoimiin kesäduuneihin täällä ja hae keti!

 

Aiheeseen liittyvät