28.2.2020

KUTSU INNOVAATIOKILPAILUUN: Kehitysvammaisten asuminen vaatii rohkeaa kehittämistä

PORE Hackathon siirtyy

PÄIVITYS UUTISEEN 13.3.2020: Siirrämme PORE Hackathon -tapahtumamme siirtyy myöhäisempään ajankohtaan. Tällä tavalla haluamme kantaa vastuumme koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

 

Kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden asumisratkaisut vaativat rohkeampaa kehittämistä, sanoo Hanna Ekman, Rinnekodin asumisen tuen palvelujen johtaja. Kilpailutukset, laatusuositukset ja hinnalla kilpailu on ajaneet eri toimijat tuottamaan hyvin samanlaista palvelua, vaikka kehitysvammaiset henkilöt ovat yksilöitä ja voisivat haluta jotain sellaista mitä emme ole osanneet ajatella. Rinnekoti järjestää hackathon innovaatiokilpailun, joka on keino etsiä uusia ratkaisuja ja kehittää rohkeasti. Hackathonin tavoite on kehittää omia palveluitamme ja samalla vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti, jatkaa Ekman.

Rinnekodin järjestämä PORE Hackathon järjestetään 24.3.2020 Helsingissä. Tapahtumaan liittyvät infosivut on avattu ja ilmoittautuminen on käynnissä.

”Odotan hackathonilta yhdessä innostumista ja innovointia. Haaveilen, että saamme uusia ihmisiä innostumaan kehitysvamma-alasta ja toisaalta konkareiden ajattelua ravisteltua avoimeksi uudenlaisille ideoille, ”sanoo Ekman, joka toimii PORE Hackathonin tuomariston puheenjohtajana.

PORE Hackathon on avoin innovaatiokilpailu, jonka fasilitaattoreina toimivat FUTURICEn palvelumuotoilun asiantuntijat Aino Maijala ja Miia Muurimäki. PORE Hackathonissa jaetaan 5000 € rahapalkinto.

Lisätietoja tapahtumasta verkkosivuiltamme:

www.rinnekoti.fi/pore

 

 

Aiheeseen liittyvät