24.2.2021

Löydä kesätyöpaikka kehitysvamma-alalta

Rinnekodilla on tänä vuonna auki noin 200 kesätyöpaikkaa. Kesätöitä on tarjolla asumisen tuen palveluissa sekä lapsi- ja perhepalveluissa. Kesätyö kehitysvamma-alalla kartuttaa arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä sote-alan ammattilaisena.

– Meillä tosiaan on monta hyvää kesäduunia haettavana sote-alan ammattilaisille tai kaksi kolmasosaa sote-alan tutkinnosta suorittaneille opiskelijoille. Kesätyö on oiva tilaisuus esimerkiksi opiskelijalle tutustua kehitysvamma-alaan, kertoo rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen.

Kesätyö voi myös olla polku vakituiseen työsuhteeseen. Rinnekoti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, ja Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Rinnekoti on myös osa Diakonissalaitosta.

– Vuosittain useat kesätyöntekijämme jatkavat opintojen ohella keikkalaisina ja valmistuttuaan päätyvät meille vakituiseen työsuhteeseen. Rinnekodin työpaikkojen lisäksi tarjolla ovat myös Diakonissalaitoksen monipuoliset työmahdollisuudet, kertoo Tiittanen.

Diakonissalaitos haluaa olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Myös kesätyöntekijät otetaan rohkeasti osaksi tiimiä. Työssä tukena ovat ammattitaitoiset kollegat ja esihenkilö.

– Edellisinä kesinä Rinnekodissa työskennellyiltä opiskelijoilta on tullut hyvää palautetta mm. siitä, että tiimiin on päässyt hyvin mukaan ja että on ollut lupa opetella ja olla läsnä asiakkaiden kanssa, kertoo Tiittanen.

Katso tästä avoinna olevat kesätyöpaikat

 

Aiheeseen liittyvät