13.10.2020

Lue miten koronavirustilanne huomioidaan toiminnassamme

Poikkeuksellisen koronavirustilanteen tuomista rajoitteista huolimatta, meille on edelleen tärkeintä asiakkaittemme mielekäs ja turvallinen arki. Toimintamme perustuu aina viranomaisten antamiin ohjeistuksiin, joiden tarkoituksena on suojella sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveyttä.

Me Rinnekodissa olemme varautuneet tilanteeseen hyvin. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja olemme  lisääntyneistä koronaesiintyvyysluvuista johtuen päivittäneet toimintakäytänteitämme seuraavasti:

  • Olemme siirtyneet käyttämään kaikissa yksiköissämme kirurgisia suu- ja nenäsuojia ehkäistäksemme mahdollisten tartuntojen leviämistä yksiköihimme.
  • Rajaamme tällä hetkellä yksiköiden yhteistilojen käytön vain yksikön asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöön.
  • Toivomme, että vierailuja yksiköissämme vältetään toistaiseksi mahdollisuuksien mukaan. Välttämättömät vierailut tulee toteuttaa vain aivan terveenä ja noudattamalla henkilökunnan antamia ohjeita. Suosittelemme suojaimien käyttämistä kaikissa kohtaamisissa.

Yksikön henkilökunta auttaa tarvittaessa yhteydenpidossa vaihtoehtoisin tavoin mm. videopuheluiden välityksellä tai yhdessä ulkoillen riittävin turvavälein.

Asiakkaiden korona-infot jatkuvat

Jatkamme asiakkaiden  korona-infoja ja seuraava on tulossa 5.11.2020 kello 16-17.  Asiakkaiden infon materiaalissa hyödynnämme kuvakommunikaatiota ja tukiviittomia.

Asiakkaille korona-arjen rajoitteet ja lisääntynyt suojavarusteiden käyttö saattavat tuntua haastavilta. Teemme kaikkemme, että asiakkaiden hyvä ja turvallinen elämä palveluissamme jatkuu poikkeusoloista huolimatta.

Jos Sinulla on kysymyksiä läheisesi elämään liittyen, ole rohkeasti yhteydessä yksikköön.
Henkilökunta auttaa kyllä. Selviämme tästä, yhdessä ja sydän mukana.

Aiheeseen liittyvät