LAHJOITA! AJANKOHTAISTA BLOGIT RINNEKOTI 90v OTA YHTEYTTÄ

Rinnekoti työnantajana

Rinnekodissa tehdään tärkeää ja palkitsevaa työtä. Työntekijämme auttavat asiakkaitamme elämään hyvää ja merkityksellistä elämää – joka päivä. Rinnekodissa työskentelee noin 1 200 hyvän elämän ammattilaista.

Rinnekoti on kotimainen, palveluiltaan Suomen monipuolisin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Tuotamme apua, tukea ja asiantuntemusta ja autamme asiakkaitamme elämään hyvää elämää – jokainen omanlaistaan.

Palvelujamme käyttävät vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitsevat henkilöt pikkulapsista vanhuksiin. Asiakkaitamme ovat myös hyvän elämän ansaitsevien henkilöiden perheet ja omaiset sekä palveluja ostavat tahot, kuten kunnat.

Merkittävää työtä joka päivä

Rinnekodin kaikkien työntekijöiden toiminta perustuu hyvän elämän tukemiseen ja jokaisen elämän arvon tunnustamiseen. Työtämme ohjaavat arvot ovat hyvä elämä, asiantuntijuus ja lähimmäisyys. Meillä olet osa työyhteisöä, jossa tehdään oikeasti merkittäviä asioita päivittäin.

Tarjoamme työntekijöillemme

  • motivoivia työtehtäviä, joissa voi kokea tekevänsä tärkeää työtä
  • vaihtelevia ja mielenkiintoisia työkohteita
  • mahdollisuuksia edetä ja kehittyä uralla.
     

Katso avoimet työpaikkamme 
Hae meille  
Jätä avoin työpaikkahakemus

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

Rinnekoti hankkii 8.5.2017 alkaen sijaiset Seuturekryn kautta Espoossa sijaitseviin asumispalveluyksiköihin, kun sijaisuuden kesto on alle 14 vuorokautta. Yhteistyömme laajenee 22.5. alkaen myös Vantaalla sijaitseviin asumispalveluyksiköihimme. Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä ja sijaisuuksien tekemisestä, ota yhteyttä Seuturekryyn.

Pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin ja muihin kuin KOTI-toimipisteisiin Rinnekoti rekrytoi hyvän elämän osaajia edelleen itse.