AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Rinnekoti työnantajana

Rinnekodissa tehdään tärkeää ja palkitsevaa työtä. Työntekijämme auttavat asiakkaitamme elämään hyvää ja merkityksellistä elämää – joka päivä. Rinnekodissa työskentelee noin 1 200 hyvän elämän ammattilaista.
 

>> Katso avoimet työpaikkamme ja hae meille töihin 

>> Voit myös lähettää meille avoimen työhakemuksen

Rinnekoti on kotimainen, palveluiltaan Suomen monipuolisin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Tuotamme apua, tukea ja asiantuntemusta ja autamme asiakkaitamme elämään hyvää elämää – jokainen omanlaistaan.

Palvelujamme käyttävät vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitsevat henkilöt pikkulapsista vanhuksiin. Asiakkaitamme ovat myös hyvän elämän ansaitsevien henkilöiden perheet ja omaiset sekä palveluja ostavat tahot, kuten kunnat.

Merkittävää työtä joka päivä

Rinnekodin kaikkien työntekijöiden toiminta perustuu hyvän elämän tukemiseen ja jokaisen elämän arvon tunnustamiseen. Työtämme ohjaavat arvot ovat hyvä elämä, asiantuntijuus ja lähimmäisyys. Meillä olet osa työyhteisöä, jossa tehdään oikeasti merkittäviä asioita päivittäin. Työhyvinvointiamme mittaavan kyselyn mukaan peräti 94% henkilöstöstämme kokee tekevänsä työtä, jolla on merkitystä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Rinnekoti on monikulttuurinen työpaikka. Työkielemme on suomi. Rinnekoti on savuton työpaikka.

 

Hyvää työpäivää!

Meillä on henkilöstön työhyvinvoinnin parantamiseen keskittyvä Hyvää työpäivää! -ohjelma ja henkilöstön työturvallisuutta kehittävä Turvallista työpäivää! -ohjelma. Näiden ohjelmien tavoitteena on työkykyinen ja hyvinvoiva henkilöstö.

Seuraamme työntekijöidemme työhyvinvointia kaksi kertaa vuodessa tehtävän Työvire-kyselyn avulla sekä jokaisen kanssa henkilökohtaisesti käytävän työhyvinvointikeskustelun avulla.

Suhtaudumme työaikajoustoihin ja eri työsuhdemuotoihin myötämielisesti. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan muuttuvia tilanteita työntekijöidemme eduksi.

Vakituisen henkilökuntamme työhyvinvointia tuetaan vapaa-ajalla käytettävällä, runsaalla Smartumin liikunta- ja kulttuurisaldolla. Vuonna 2019 tuen määrä on 300 euroa. Lisäksi palkitsemme mm. hyvästä työsuorituksesta, asenteesta, joustosta ja vaikkapa myönteisestä asiakaspalautteesta, paitsi sanallisella kiitoksella, myös pienillä palkkioilla, kuten Linnanmäen hupirannekkeella tai Smartumin Smoothie -seteleillä.

 

Tarjoamme työntekijöillemme

  • Työtä, joka tarjoaa haastetta ja kehittymismahdollisuuksia ammatillisesti. Asiakkaidemme kanssa voit kokea aitoja onnistumisen hetkiä. Työsi on ihmiseltä ihmiselle.
  • Kilpailukykyisen palkan. EK:n palkkatilaston mukaan maksamme esim. lähihoitajille keskimäärin 10,5% ja sairaanhoitajille keskimäärin 6,7% parempaa palkkaa, kuin yksityisellä sosiaalipalvelualalla yleisesti. (Lähde: EK:n palkkatutkimus, syyskuu 2017.) Lisäksi kehitämme palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmäämme aktiivisesti. Tänä vuonna käyttöön otettavan järjestelmän myötä pystymme huomioimaan palkoissa henkilöstömme osaaminen ja yksilöllinen suoriutuminen entistä paremmin.
  • Kattavan yleisperehdytyksen ja työtehtävän mukaan suunnitellun perehdytysohjelman. Osa perehdytyksestä tehdään myös verkkokoulutuksena. Esimiestehtävien perehdytyksessä mentorilla on keskeinen rooli. Seuraamme perehdytyksestä annettua palautetta ja otamme sen huomioon kehittäessämme perehdytysohjelmaa.
  • Mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Koko vakituinen henkilökuntamme osallistuu keskimäärin kolme päivää vuodessa eri koulutuksiin. Kannustamme työkiertoon itsensä kehittämisen muotona. Sinulla mahdollisuus siirtyä työkierrossa myös Helsingin Diakonissalaitoksen toimipisteisiin.
  • Työterveyshuoltomme sisältää runsaasti työhyvinvointia tukevaa ja sairastumista ennaltaehkäisevää toimintaa. Sairauden kohdatessa henkilökunnalla on käytettävissä yleislääkäritasoinen terveydenhuolto ja myös erikoislääkärikonsultaatio on mahdollista. Työterveyskumppanimme on Terveystalo.
  • Mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Asuntoja on eri puolilla pääkaupunkiseutua.
  • Henkilöstöllämme on mahdollisuus varata edullisesti virkistyskäyttöön Lakiston alueella sijaitsevia mökkejä.
  • Suur-Helsinki Golfin Lakiston golfkentän pelioikeudet ovat golfaavan henkilöstömme käytössä veloituksetta.

 

Oletko kiinnostunut keikkatyöstä tai sijaisuuksien tekemisestä?

Rinnekoti hankkii sijaiset yksiköihinsä Onviren kautta, kun sijaisuuden kesto on alle 14 vuorokautta. Haluatko tehdä keikkatöitä, mutta et vielä ole Onviren keikkalainen? Rekisteröidy palveluun www.onvire.fi ja soita sen jälkeen puh. 045 7881 8709.

Pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin ja muihin kuin Asumisen tuen palveluihin Rinnekoti rekrytoi hyvän elämän osaajia edelleen itse.