Rinnekoti kehittyy ja kehittää

Rinnekodissa kehittäminen on osa jokapäiväistä työtä. Yksilön hyvän elämän tukeminen on elämän mittainen matka, jossa vuorovaikutus ja uusien asioiden kokeilu on jatkuvaa. Yksilöllisen palvelun rakentaminen vaatii erityisosaamista henkilöstöltä ja siihen kehittäminen tähtää. Kehittämisemme ytimessä on tarjota henkilöstölle oikeat työkalut, menetelmät ja osaamisen tuki, jotta yksilöllinen palvelu mahdollistuu.

Vahvat laadun ja kehittämisen rakenteet mahdollistavat, että jokainen työntekijä voi osallistua kehittämiseen ja se on jatkuvaa. Kehittämistä tehdään pitkäaikaisena työryhmätyöskentelynä sekä määräaikaisissa projekteissa, joihin osallistuu kattavasti työntekijöitämme, asiakkaitamme sekä omaisia.

Rinnekodilla toimii laadun- ja kehittämisen tiimi, jossa työskentelee kaksi kehittämispäällikköä sekä määräaikaisia projektityöntekijöitä. Tiimimme tekee yhteistyötä eri kumppanien kanssa. Tutustu alla yhteistyöprojekteihimme.

Ole yhteydessä

Nadja Delcos, kehittämispäällikkö
nadja.delcos@rinnekoti.fi

Tutkimusyhteistyö

Laatu- ja kehittämistiimin tehtävänä on tukea oppilaitosyhteistyötä ja koordinoida tutkimuslupia mm. opinnäytetöihin.

Lue lisää oppilaitosyhteistyöstä Lue lisää opinnäytetöistä ja tutkimusluvista

Päättyneet hankkeet

Rinnekodilla on ollut useita yleishyödyllisiä hankkeita, jotka ovat jo päättyneet. Niissä tuotetut materiaalit ovat kaikkien hyödynnettävissä.

Lue lisää