5.9.2019

Monenlaisia työmahdollisuuksia lähihoitajille

Ohjaaja auttaa asukasta kahvinkeitossa tämän omassa keittiössä

Rinnekoti on myös tänä vuonna mukana vuosittain järjestettävässä lähihoitajaopiskelijoiden ja opettajien omassa tapahtumassa, joka kokoaa saman katon alle yli tuhat tulevaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Tapahtuma järjestetään Messukeskuksen Siivessä Helsingissä 6.9.

Rinnekodin rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen painottaa, että yhä kasvavalla Rinnekodilla on monipuolisia työskentelymahdollisuuksia niin vastavalmistuneille kuin jo pidempään ammatissa olleille lähihoitajille.

– Meillä oli yli 80 yksikköä pääasiassa Uudellamaalla, mutta myös muualla kuten Lahdessa ja Tampereella. Lähihoitajat työskentelevät meillä joko asumisen yksiköissä tai työllistymistä ja osallisuutta edistävissä toimipisteissä. Hiljattain meille on avautunut uusia yksiköitä, joissa työntekijät pääsevät yhdessä tiiminä kehittämään toimintakulttuuria, mikä on hieno mahdollisuus ihan kaikille, Tiittanen kertoo.

Myös loppuvaiheen opiskelijoille järjestyy helposti paikka työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksoille. Rinnekodin asiakkaita ovat niin lapset kuin aikuisetkin, joten toimipisteen voi hyvin valita omien mielenkiintojen mukaan.

– Meidät kannattaa ehdottomasti pitää mielessä niin harjoittelu kuin työpaikkaakin miettiessä. Meillä työskentely on ihmisläheistä ja motivoivaa, mutta ennen kaikkea merkityksellistä, Tiittanen toteaa.

Lisätietoa Lähihoitaja2019 -päivistä

Aiheeseen liittyvät