28.7.2020

Multisensorisen työn verkostopäivät 23.10 – ilmoittaudu nyt!

Multisensorisen työn verkostopäivät tulevat jälleen. Tällä kertaa tapahtuman järjestelyistä vastaa Rinnekoti ja yhteiskumppaninamme on Laurea-ammattikorkeakoulu.

Milloin: perjantaina 23.10.2020

Missä: Laurean Otaniemen kampuksella (Metsänpojankuja 3, Espoo), myös mahdollisuus etäosallistumiseen.

OHJELMA

8:30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
9:00 Tervetuloa
9:15 Virtuaalinen metsäretki
9:30 ”Sneak peek”/ Maurits Eijgendaal, multiskuulumisia maailmalta
10:30 Tauko
11:00 Tulevaisuustaidot/ Perttu Pölönen
11:45 Lounastauko ja tutustuminen minimessuille ja ideanurkkaan
13:00 HYP/ Tikoteekki
13:45 Multisensorinen työpajatyöskentely/ Laurea (sis. kahvitauon ja koonnin verkoston tulevaisuustoiveista)
15:15 Jaakko Salosen haastattelu ja paneelikeskustelu multisenso-verkoston tulevaisuudesta ja multisensorisen työn tulevaisuudesta
16:00 Päätössanat

Luvassa on mielenkiintoinen päivä multisensorisen työn näkökulmien äärellä. Päivän puhujiin pääset tutustumaan tästä. Varaathan paikkasi heti, ilmoittautuminen on auki 12.10.2020 asti.

Ilmoittaudu tästä

 

 

Infoa tapahtumasta

Verkostopäivä on ilmainen osallistujille. Lounas on kuitenkin omakustanteinen.

Maksimi osallistujamäärä paikan päälle Otaniemen kampukselle on 200 henkilöä. Seuraamme kuitenkin koronavirus-tilannetta ja tarpeen tullen (viranomaisten ohjeiden mukaisesti) vähennämme osallistujien enimmäismäärää. Osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Verkostopäivää voi seurata myös livestreamauksen välityksellä. Streamauksen linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille ennen verkostopäivää.

Jos ilmoittaudut paikan päälle osallistuvaksi, mutta haluatkin vaihtaa osallistumisesi streamauksen välityksellä, toimi näin: Peru ilmoittautumisesi paikan päälle sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä. Sen jälkeen ilmoittaudu uudelleen, valitsemalla vaihtoehdoista streamaus-vaihtoehto. Muutokset toivomme tehtävän 12.10.2020 mennessä.

Verkostopäivän ohessa järjestetään minimessut. Jos organisaatiosi haluaisi ständin minimessuilta, ole yhteydessä jonna.salomaa@rinnekoti.fi.

Aiheeseen liittyvät