15.9.2021

Olemme mukana Erityishuoltopäivillä 16.–17.9.

Rinnekoti on mukana virtuaalisesti järjestettävillä erityishuoltopäivillä 16.–17.9. Erityishuoltopäivät on kehitysvamma-alan tapahtuma, joka tarjoaa tehokkaan syväluotauksen alan uusimpiin linjauksiin ja käytänteisiin. Piipahdathan tauoilla Rinnekodin virtuaalisella näyttelypisteellä, jossa Chatissa paikalla asiakkuussuunnittelijamme.

– Rinnekodilla on vahva kasvun vaihe ja uusia toimipisteitä on tulossa lähiaikoina esimerkiksi Ouluun, Turkuun, Poriin ja Jyväskylään. Uudet yksikkömme rakennetaan asiakkaidemme erityistarpeet huomioiden. Esimerkiksi akustiikka, esteettömyys ja apuvälineiden vaatima tilantarve sekä aistikokemuksia tarjoavat ratkaisut ovat meille tärkeitä, kertoo Rinnekodin asiakkuuspäällikkö Laura-Kaisa Repo.

Kasvussa isossa roolissa on etenkin lapsi- ja perhepalvelut. Rinnekoti tarjoaa lasten tilapäishoitoa sekä ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua erityisen vahvaa hoitoa ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille. Lasten lyhytaikainen hoito tarjoaa tukea perheelle ja vanhemmuuteen lapsen hoitamisessa.

Toimipisteistämme kasvunkodit ovat erikoistuneet kehitysvammaisten ja autismikirjon lasten ja nuorten lastensuojelulain mukaisiin sijaishuollon palveluihin. Pienryhmäkodit puolestaan tarjoavat ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua erityisen vaativaa hoitoa ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille lapsille ja nuorille.

Tule rohkeasti juttelemaan Chattiin kanssamme!

Aiheeseen liittyvät