Opiskelijoille

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä?

Sosiaali- ja terveysalan opintoihin kuuluva työpaikalla tapahtuva oppiminen oman alan toimintaympäristössä on merkittävä osa opintoja ja kehittää ammattitaitoa. Rinnekoti haluaa olla mukana toteuttamassa laadukkaita jaksoja opiskelijoille sekä kehittämässä alaa yhteistyössä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa. Opiskelija voi olla suoraan yhteydessä tai työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta voi sopia oman oppilaitoksen vastaavan kautta.

Jos haluat tehdä opinnäytetyön yhteistyössä kanssamme, lue siitä lisää täältä.

Työpaikalla tapahtuva oppiminen ja Rinnekodin yksiköt

Rinnekoti tarjoaa monipuolisia paikkoja kehitysvammaisten ihmisten asumisen palveluissa, työllisyyttä edistävissä palveluissa, lasten ja perheiden palveluissa sekä lastensuojelun palveluissa että terveydenhuollon asiantuntijapalveluissa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta moni on myös työllistynyt keikkatöihin tai kesälomasijaisuuksiin ja valmistumisen jälkeen myös vakituisesti. Katso vinkkimme, millaisia jaksoja voisit missäkin yksikössämme tehdä tästä lehtisestä.

Tutustu yksiköihimme

 

Näin haet harjoittelupaikkaa

AMK-opiskelijat voivat varata jakson jobiilin kautta. Sieltä löydät yksikkökuvaukset ja yhteystiedot yksiköihimme. Lähihoitajaopiskelijat voivat olla yhteydessä suoraan yksiköihimme. Muiden opiskelijoiden tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen opiskelijat@rinnekoti.fi.

Viestiessäsi yksikköihimme, toivomme sinun kertovan:

  1. Kuka olet
  2. Mistä oppilaitoksesta tulet
  3. Millaista jaksoa olisit tulossa meille suorittamaan
  4. Milloin sekä minkälaisia valmiuksia ohjaajaltasi vaaditaan

Jos laitat viestiä yleisen sähköpostin kautta, tärkeää olisi tietää mistä päin työssäoppimispaikkaa etsit.

Muistathan, että vahvistat paikkasi kahta viikkoa ennen jaksosi alkua, jotta osaamme suunnitella työvuorosi ja perehdyttäjän jaksollesi. Mikäli et vahvista jaksoasi kahta viikkoa ennen, vapautuu paikkasi muiden opiskelijoiden käyttöön.