AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Opiskelijalle

Opiskelija - oletko valmiina tekemään merkityksellistä työtä?

Sosiaali- ja terveysalan opintoihin kuuluva työpaikalla tapahtuva oppiminen oman alan toimintaympäristössä on merkittävä osa opintoja ja kehittää ammattitaitoa. Rinnekoti haluaa olla mukana toteuttamassa laadukkaita jaksoja opiskelijoille sekä kehittämässä alaa yhteistyössä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa.  Meille voi olla suoraan yhteydessä tai työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta voi sopia oman oppilaitoksen vastaavan kautta.


Työpaikalla tapahtuva oppiminen ja Rinnekodin yksiköt

Rinnekoti tarjoaa monipuolisia paikkoja kehitysvammaisten ihmisten asumisen palveluissa, työllisyyttä edistävissä palveluissa, lasten ja perheiden palveluissa sekä lastensuojelun palveluissa että terveydenhuollon asiantuntijapalveluissa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta moni on myös työllistynyt keikkatöihin tai kesälomasijaisuuksiin ja valmistumisen jälkeen myös vakituisesti. Katso vinkkimme, millaisia jaksoja voisit missäkin yksikössämme tehdä tästä lehtisestä. Tietoa kaikista yksiköistämme löydät myös täältä.


Yhteydenotto

AMK-opiskelijat voivat varata jakson jobiilin kautta. Sieltä löydät yksikkökuvaukset ja yhteystiedot yksiköihimme. Lähihoitajaopiskelijat voivat olla yhteydessä suoraan yksiköihimme. Muiden opiskelijoiden tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen opiskelijat@ rinnekoti.fi.

Viestiessäsi yksikköihimme, toivomme sinun kertovan

  • kuka olet
  • mistä oppilaitoksesta tulet
  • millaista jaksoa olisit tulossa meille suorittamaan
  • milloin sekä minkälaisia valmiuksia ohjaajaltasi vaaditaan.

Jos laitat viestiä yleisen sähköpostin kautta, tärkeää olisi tietää mistä päin työssäoppimispaikkaa etsit.

Muistathan, että vahvistat paikkasi kahta viikkoa ennen jaksosi alkua, jotta osaamme suunnitella työvuorosi ja perehdyttäjän jaksollesi. Mikäli et vahvista jaksoasi kahta viikkoa ennen, vapautuu paikkasi muiden opiskelijoiden käyttöön.

 

Teetko opinnäytetyötä tai tutkimusta?

>> Katso lisätietoja tutkimuksen tai opinnäytetyön tekemisestä