AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Palvelut

Teemme sinulle tarpeittesi mukaisen palvelukokonaisuuden

Tarjoamme jokaiselle henkilölle hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Palvelukokonaisuudet voivat erota muun muassa palvelun sisällön, laajuuden tai toteuttamistavan suhteen. Henkilö saa apua omiin toimiinsa juuri sen verran kuin tarvitsee. Puolesta tekemisen sijaan tuemme ja autamme häntä tekemään asioita itse, taitojensa ja voimavarojensa mukaan. Kun hän saa riittävästi aikaa ja apua toimissaan, se tukee hänen toimintakykynsä ylläpitämistä. Rinnekodin toiminta perustuu asiakaslähtöiseen yksilölliseen palvelujen suunnitteluun. Palveluihin voit hakeutua asiakkaaksi ottamalla yhteyttä Rinnekodin asiakasohjaustiimiin tai oman kuntasi sosiaalityöntekijään. Palvelujen käytöstä sovitaan kotikuntasi kanssa.

Tutustu palveluihimme

Asumisen tuen palvelut


Koti on paikka, jossa sinun on hyvä elää. Tuemme sinua kotonasi ja kodin ulkopuolella niissä asioissa ja tilanteissa, joissa koet tarvitsevasi apua.

Lue lisää >

"Omassa kodissa minä päätän itse."

Työ ja osallisuus


Työllistymisen ja osallisuuden toiminta on aina tavoitteellista ja tavoitteet määritellään palvelun käyttäjän tarpeiden ja mielenkiinnon kohteiden perusteella. Tavoitteiden asettelussa hyödynnetään mm. GAS-menetelmää. Toiminnan sisältöön kuuluu osallisuuden toteutuminen yhteiskunnassa ja henkilölle tärkeissä yhteisöissä sekä toimintakykyä ylläpitävää tai sitä edistävää ja työelämävalmiuksia kehittävää toimintaa, joka voi johtaa myös palkkatyöhön. Toiminnassa tuetaan palvelunkäyttäjien yhdenvertaisuutta sekä itsemääräämisoikeuden toteutumista ja vahvistumista.

Lue lisää >

"Työ vie elämää eteenpäin."