AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Perhehoito

Mahdollisuus olla osa välittävää yhteisöä

Perhehoidossamme korostuu yksilöllisyys, vapaus ja normaalit arkirutiinit. Asuminen on tavallista perhe-elämää. Asukkaan ympärillä on tutut ihmiset ja pysyvät ihmissuhteet. Perhehoidossa asukkaat osallistuvat perheen arkeen ja ympäristön toimintaan. Perhehoidossamme asuvat arvostavat mahdollisuutta elää normaalia perhe-elämää ja esimerkiksi omistaa lemmikkieläimiä. Meistä on tärkeää, että asuminen on turvallista ja asukkaan itsemääräämisoikeus säilyy.

Meillä jokainen perhe voi viettää perhe-elämää omalla tavallaan. Meillä välitetään ja kunnioitetaan toisia, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme. Viihtyisässä kodissa on mukava asua ja elää. Työntekijämme ovat koulutettuja ja sydämellisiä perhehoidon ammattilaisia ja sijaisvanhempia, jotka ovat toimineet alalla pitkään. Perhekotejamme sijaitsee ympäri Suomea.

 

Ota yhteyttä

Perhehoidon palveluvastaavana toimii
Iivi Koivu
iivi.koivu@rinnekoti.fi 
puh. 040 719 6520

Kunta ja Rinnekoti sopivat perhehoidon järjestämisestä toimeksiantosuhteisena. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan perhehoitajana, ota yhteyttä perhehoidon palveluvastaavaan Iivi Koivuun. Rinnekoti vastaa perhehoitajien rekrytoinnista, perheen valmennuksesta ja lisäkoulutuksesta sekä perhehoidon toimeksiantosopimuksen mukaisista velvoitteista.