AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Poliklinikka

Moniammatillista apua

Rinnekodin kehitysvammapoliklinikalla Espoon Lakistossa selvitetään ja hoidetaan eri-ikäisten kehitysvammaisten henkilöiden toimintakyvyn muutoksen taustalla olevia lääketieteellisiä ja sosiaalisia syitä.

Poliklinikalla voimme auttaa kehitysvammaisuudesta tai vastaavista toimintakyvyn rajoitteista ja/tai lisäsairauksista johtuvissa lääketieteellisissä, kuntoutuksellisissa, ohjauksellisissa ja sosiaalisissa kysymyksissä. Tavallisia käyntien syitä ovat muun muassa hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu sekä toteutuksen järjestäminen. 

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden läheisten ja kunnan palveluverkoston edustajien kanssa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pidämme tärkeänä asiakkaan ja perheen hyvinvoinnin kaikkia osatekijöitä. 

Poliklinikkakäynnit voivat olla luonteeltaan moniammatillisia ja vaihtelevat sisällöiltään sekä tavoitteiltaan. Kehitysvammapoliklinikallamme on käytettävissä kehitysvammaisten asioihin perehtyneitä asiantuntijoita (erikoislääkäreitä, psykologeja, terapeutteja).

Hoidamme myös lääkäreittemme tarpeellisiksi arvioimat röntgen- ja ultraäänitutkimukset, laboratoriotutkimukset ja kliinisen neurofysiologian tutkimukset. 

Yhteystiedot

 

Poliklinikkamme palvelee ma-to klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-14.

Hoitajan puhelinaika on ma-to klo 8.30-11.30.

Sähköpostiosoite: poliklinikka@rinnekoti.fi

Fax:09 8551 400