AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Psykologipalvelut

Psykologipalvelut

Rinnekodin psykologin työskentelevät kaikenikäisten asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Tiimissämme työskentelee viisi kokenutta kehitysvamma-alan psykologia, joilla on kaikilla alansa erityiskoulus sekä kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa.

Toteutamme psykologisia tutkimuksia kognitiivisiin toimintoihin, kehitystasoon, autismikirjon käyttäytymispiirteisiin sekä psykososiaalisen tuen tarpeeseen liittyen. Toteutamme psykologisia hoitoprosesseja kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Vastaanotolle voivat tulla myös vanhemmat saamaan ohjausta esim. lapsen kanssa toimimseen.

Meillä on erityisosaamista mm. kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan, aistimonivammaisuuteen, autismidiagnostiikkaan (ADOS, ADI-R), harvinaisiin oireyhtymiin, neuropsykologiaan, kehitysvammaisten psykologisten ongelmien hoitoon, haastavaan käyttäytymiseen sekä kehitysvammalain mukaisiin arvioihin rajoitustoimenpiteistä ja niiden käytöstä (IMO-arviot ja siihen liittyvä lainsäädäntö) liittyen.

Psykologien palvelut ovat saatavilla vastaanottokäynteinä poliklinikalla, tutkimus- ja kuntoutusjaksojen yhteydessä ja liikkuvana palveluna asiakkaan omassa lähiympäristössä. Tarjoamme tutkimuksia, terapeuttisia keskustelukäyntejä, konsultaatiota työryhmille, vanhempainohjauskäyntejä, liikkuvaa palvelua ja yksilöllisesti räätälöityjä koulutuksia.

 

Ota yhteyttä

Anna Vuorivirta, johtava psykologi
kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (koulutuksessa)
anna.vuorivirta@rinnekoti.fi
puh. 040 689 8001

Psykologipalveluihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä suoraan psykologien yhteiseen sähköpostiosoitteeseen psykologit@rinnekoti.fi

Tiimi kokonaisuudessaan:

  • Riikka Lindström, kehitys- ja kasvatuspsykologian erikoispsykologi, puh. 044 777 6235
  • Johannes Pykäläinen, psykologi, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (koulutuksessa), puh. 044 748 0003
  • Emmi Tuomi, psykologi, kehitys- ja kasvatuspsykologian erikoispsykologi (koulutuksessa), puh. 050 400 5190
  • Ville Villberg, neuropsykologi, puh. 044 747 0021