Avoimet työpaikat lasten ja nuorten palveluissa

 

 

 

Erityisohjaajaksi Kasvunkoti Onnin ja Ilonan lastensuojeluyksikköön Espooseen

Kasvunkoti Onnissa ja Ilonassa tarjotaan ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua kehitysvammaisille tai muutoin erityistarpeisille lapsille. Erityisohjaajana luot arkeen lapsille turvaa tuottavia rakenteita ja yksilöllisiä kasvun ja kuntoutuksen polkuja. Yksikkö sijaitsee Espoon Lakistossa.

Hae 9.8 mennessä

Ohjaaja näyttää tarrakuvaa pyörätuolissa olevalle lapselle

Ohjaajaksi lasten pienryhmäkoti Viikariin Esposeen

Lasten pienryhmäkoti Viikari ja tilapäishoidon yksikkö Juniori-Viikari sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä Espoon Matinkylässä. Haemme nyt ohjaajaa vahvistamaan hyvää tiimiämme. Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on aito halu työskennellä kehitysvammaisten ja autismikirjon lasten ja nuorten kanssa.

Hae 12.8 mennessä
Vastaavaksi ohjaajaksi Pienryhmäkoti Viikariin Espooseen

Vastaavana sairaanhoitajana odotamme sinulta kokemusta ja tarkkuutta lääkehuollosta, lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, sekä asioiden organisoinnista. Vastaava sairaanhoitaja toimii esimiehen työparina, sekä tärkeänä osana työryhmää. Yksikkö sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Espoon Matinkylässä.

Hae 14.8 mennessä
Vastaavaksi ohjaajaksi Kasvunkoti Taimiin Espooseen

Uusi yksikkömme Kasvunkoti Taimi sijaitsee Espoon Lakistossa. Kasvunkoti on lapsi- ja perhepalveluiden yksikkö, jossa tarjotaan lastensuojelun sijaishuollon palveluita 7–18- vuotiaille erityistarpeisille lapsille ja nuorille, joilla on autismin kirjon piirteitä, kehitysvammaisuutta ja / tai eriasteisia käyttäytymisen haasteita.

Hae 16.8 mennessä
Sairaanhoitajaksi Kasvunkoti Taimiin Espooseen

Uusi yksikkömme Kasvunkoti Taimi sijaitsee Espoon Lakistossa. Kasvunkoti on lapsi- ja perhepalveluiden yksikkö, jossa tarjotaan lastensuojelun sijaishuollon palveluita 7–18- vuotiaille erityistarpeisille lapsille ja nuorille, joilla on autismin kirjon piirteitä, kehitysvammaisuutta ja / tai eriasteisia käyttäytymisen haasteita.

Hae 16.8 mennessä
Ohjaajaksi Kasvunkoti Taimiin Espooseen

Haemme nyt lähihoitajia ohjaajan tehtävään syksyllä 2020 avattavaan Kasvunkoti Taimiin Espoon Lakistoon. Kasvunkoti on lapsi- ja perhepalveluiden yksikkö, jossa tarjotaan lastensuojelun sijaishuollon palveluita 7–18- vuotiaille erityistarpeisille lapsille ja nuorille, joilla on autismin kirjon piirteitä, kehitysvammaisuutta ja / tai eriasteisia käyttäytymisen haasteita.

Hae 16.8 mennessä
Ohjaajaksi/hoitajaksi Lasten pienryhmäkoteihin, Aadaan ja Islaan Vaasassa

Pienryhmäkodit Aada ja Isla ovat syksyllä 2020 avattavat lapsi- ja perhepalveluiden yksiköt, joissa tarjotaan kehitysvammalain mukaisia palveluita vaikeasti vammaisille ja autismikirjon lapsille. Ohjaajana/hoitajana pääset mukaan yksikön käynnistämiseen ja uuden yksikön luomiseen heti alusta alkaen. Etsimme positiivisia ja innostavia henkilöitä luomaan hyvää elämää palveluidemme piirissä oleville lapsille.

Hae 20.8 mennessä
Ohjaajaksi lasten pienryhmäkoti Annalaan Espooseen

Haemme nyt joukkoomme lasten pienryhmäkoti Annalaan ohjaajaa Espoon Lakistoon. Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on aito halu työskennellä kehitysvammaisten ja autismikirjon lasten ja nuorten kanssa. Rohkenet kohdata haastavia tilanteita ja työskentelet lapsilähtöisesti.

Hae 23.8 mennessä

 

Eikö näistä löytynyt sopivaa paikkaa?

Rinnekoti on Suomen suurin, kotimainen, kehitysvamma-alan toimija, joka uudistaa toimintaansa tulevaisuuteen katsoen. Työ Rinnekodissa on merkityksellistä ja antaa mahdollisuuden ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille yli 80 yksikössämme.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme Jätä avoin hakemus

Työntekijämme kertovat