Avoimet työpaikat lasten ja nuorten palveluissa

Erityisohjaajaksi lapsi- ja perhepalveluihin Pikkurinteeseen

Haemme nyt Pikkurinteelle erityisohjaajaa (sosionomi). Erityisen hoidollisten lasten ja nuorten kanssa jokainen päivä on merkityksellinen. Pikkurinteen yksiköt sijaitsevat Lakistossa Espoon alueella. Tarjoamme sekä lyhytaikaista että pitkäkestoista tilapäishoitoa vaikeasti kehitysvammaisille lapsille ja nuorille.

Hae tästä 13.2 mennessä

 

Vastaavaksi sairaanhoitajaksi Annalaan

Pienryhmäkoti Annala on 10-paikkainen pienryhmäkoti ja koti lapsille ja nuorille, joilla on autismin kirjon piirteitä, kehitysvammaisuutta ja / tai eriasteisia käyttäytymisen haasteita. Tarjoamme Annalassa yksilöllistä, ympärivuorokautista vaativan tuen asumista.

Hae tästä 20.2 mennessä

Ohjaaja näyttää tarrakuvaa pyörätuolissa olevalle lapselle

Ohjaajaksi (lähihoitajia) Hiialaan ja Annalaan

Hiiala on 7-paikkainen pienryhmäkoti monivammaisille lapsille. Annala on 10-paikkainen koti lapsille ja nuorille, joilla on autismin kirjon piirteitä, kehitysvammaisuutta ja / tai eriasteisia käyttäytymisen haasteita, joihin tarvitsevat yksilöllistä tukea.

Hae tästä 25.2 mennessä

Eikö näistä löytynyt sopivaa paikkaa?

Rinnekoti on Suomen suurin, kotimainen, kehitysvamma-alan toimija, joka uudistaa toimintaansa tulevaisuuteen katsoen. Työ Rinnekodissa on merkityksellistä ja antaa mahdollisuuden ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille yli 80 yksikössämme.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme Jätä avoin hakemus

Työntekijämme kertovat