AJANKOHTAISTA BLOGIT RINNEKOTI 90v OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Kommunikaatiopalvelut

Kommunikaatiopalvelut

Rinnekodin puheterapia, tulkkipalvelu ja kommunikaatio-ohjaus muodostavat Kommunikaatiopalvelut.Tutustu palveluihimme

Yksilöinfo

Puheterapeutit työskentelevät mm. kommunikaation, vuorovaikutuksen sekä syömis- ja nielemisasioiden parissa ja tarjoavat puheterapiaa sekä yhteisön ohjausta.

 

 

 

 

Ammattilaisinfo

Puhevammaisten tulkit tarjoavat kommunikaatio-ohjausta seuraavin menetelmin: tukiviittomien käyttö, kommunikaatiokansioiden käyttö, kommunikaatiosovelluksen käyttö tabletilla ja tietokoneella, erilaiset muut tekniset kommunikaation apuvälineet ja kuvakommunikaatio. Tarjoamme myös kommunikaatiokansioiden ja muiden kuvakommunikaatiokeinojen päivitystä sekä PECS-kansioiden ja toimintataulujen valmistusta.

Puhevammaisten tulkkauspalvelua voi ostaa suoraan Rinnekodin Kommunikaatiopalveluista. Tulkkauspalvelua voi tilata myös Kelan vammaisten tulkkauspalvelusta. Rinnekodissa toimivat puhevammaisten tulkit tuottavat tulkkauspalvelua seuraaville asiakasryhmille: afasia, aivovammat, etenevät neurologiset sairaudet, kehitysvamma, autismikirjon häiriöt, CP-vamma, dysartria ja kielellinen erityisvaikeus.

 

 

Ota yhteyttä

Minttu Sauna-aho, johtava puheterapeutti
minttu.sauna-aho@rinnekoti.fi
puh. 044 748 4370

Pauliina Väänänen, puheterapeutti
pauliina.vaananen@rinnekoti.fi 
puh. 040 537 5245

Kaisa Lempinen, puh 050 439 2439

Kaisa on valmistunut puhevammaisten tulkiksi (eat) vuonna 2011. Pohjakoulutukseltaan hän on sosionomi (AMK). Kaisan toiminta-alueita ovat Uusimaa ja Länsi-Suomi.

Leea Ranta, puh. 044 719 4721

Leea on työskennellyt puhevammaisten tulkkina (eat) vuodesta 2010 lähtien. Hän on pohjakoulutukseltaan sosionomi (AMK). Leean toiminta-alue on pääkaupunkiseutu.

Sari Vahersalmi, puh. 040 487 3081

Sari on työskennellyt puhevammaisten tulkkina (eat) vuodesta 2009 lähtien. Sari on suorittanut myös viittomakommunikaation erikoisopinnot. Erityisosaamisena Sarilla ovat kommunikointilaitteet, kommunikointiohjelmat ja -sovellukset sekä kuvakommunikaatiokansiot. Sarin toiminta-alue on Uusimaa.

Arja Tarkiainen, puh. 040 044 4296

Arja on työskennellyt puhevammaisten tulkkina (eat) vuodesta 2006 alkaen. Hän on suorittanut myös viittomakommunikaation erikoistumisopinnot. Arjan toiminta-alue on Uusimaa.

Niina Heinonen, puh. 044 705 1031

Niina on työskennellyt puhevammaisten tulkkina (eat) vuodesta 2014 alkaen. Niina on suorittanut myös viittomakommunikaation erikoisopinnot. Erityisosaamisena Niinalla on tukiviittomat, kommunikointilaitteet, kommunikointiohjelmat ja -sovellukset ja kommunikointikansiot. Niinan toiminta-alue on Uusimaa.

Tulkkipalvelujen yhteinen sähköpostiosoite on tulkkipalvelu@rinnekoti.fi