Työmahdollisuuksia
Lapsi- ja perhepalveluissa

Rinnekodin lapsi- ja perhepalveluissa tarjoamme tilapäishoitoa, asumispalveluja ja sijaishuollonpalveluja kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille. Tutustu työpaikkoihimme ja ison talon etuihin. Tervetuloa meille tekemään työtä, jolla on merkitys.

Kasvunkoti Taimi, Espoo

>> Sairaanhoitaja

>> Erityisohjaaja, sosionomi

 

 

Kasvunkoti Onni ja Ilona, Espoo

>> Sairaanhoitaja

Kasvunkoti Martti, Espoo

>> Erityisohjaaja

>> Ohjaaja

Työmahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla

nainen asettelee erilaisia tyynyjä sohvalle
Erityisohjaajia (tiiminvetäjiä) ja ohjaajia uuteen asumisen tuen yksikköön Viljalaan

Avaamme loppuvuodesta 2020 uuden asumisen tuen yksikön Espoon Myllykylään. Viljala tulee tarjoamaan asumisen palveluita 18 kehitysvammaiselle ja autismikirjon henkilölle, joista osalla on pitkä laitosasumisen tausta. Tule kanssamme rakentamaan asiakkaillemme koti, jossa korostuvat yksilöllisyys, itsemääräämisoikeuden tukeminen ja osallisuus.

Lue lisää >>

Toimipisteen katosta roikkuu erivärisiä sydänkoristeita ja taustalla näkyy ohjaaja viikkaamassa peittoa sohvan edessä
Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi Niittypellon asumisyksikköön, Nummelaan

Kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, kuitenkin aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Ohjaajana toimit asiakkaiden tukena ja apuna arjessa. Osaat iloita heidän kanssaan onnistumisista, niin pienistä kuin suuristakin.

>> Lue lisää

Alueohjaaja, Espoon Matinkylään

Alueohjaajana työskentelet eri yksiköissä Espoon Matinkylässä ennalta sovitun suunnitelman mukaan. Alueohjaajatiimi palvelee Matinkylän yksiköitämme, joita ovat aikuisten kehitysvammaisten asumisyksikkö Silva, Toimintakeskus Atlas ja lasten pienryhmäasumisen ja tilapäishoidon yksikkö Viikari. Olet osa alueohjaajien tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa aikatauluihin ja työvuoroihisi.

>> Lue lisää