Töitä tarjolla!

Rinnekodissa tarjoamme asumisen tuen sekä työllistymisen ja osallisuuden palveluja kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Lapsi- ja perhepalveluissa tarjoamme tilapäishoitoa, asumispalveluja ja sijaishuollonpalveluja kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille.

Nyt voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme. Ilahduta meitä siis hakemuksellasi, niin ehdotamme sinulle sopivaa yksikköä kokemuksesi ja toiveidesi perusteella. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Tervetuloa meille tekemään työtä, jolla on merkitys.

Tule meille tekemään hyvää kesäduunia!

Meillä voit kartoittaa arvokasta työkokemusta ja kehittyä sote-ammattilaisena mukavassa porukassa. Saat hyvän perehdytytyksen tehtävääsi oman Kesäkamun eli nimetyn perehdyttäjäsi johdolla.

Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaasi, olet vastavalmistunut tai kokenut alan konkari – meillä on monia mahdollisuuksia juuri sinulle. Vieraanvaraiset työyhteisömme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi.

>> Haku kesäduuneihin tästä

Kaksi henkilöä seisovat pöydän äärellä kotonaan.

Töihin asumisen tuen palveluihin pääkaupunkiseudulle

Meillä on asumisen tuen yksiköitä eri puolilla pääkaupunkiseutua Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – yksiköitämme on metroradan, kehäradan, ratikan, uuden jokerilinjan, bussiyhteyksien ja autoilureittien varrella. Niistä löytyy varmasti sinulle sopivin, joten nyt vain hakemusta meille!

>> Lähihoitaja, hae tästä

>> Sairaanhoitaja, hae tästä

>> Sosionomi tai muu sote-alan ammattilainen, hae tästä

Mies seisoo kahvilatiskin takana ja hymyilee.

Töihin työllistymisen ja osallisuuden palveluihin pääkaupunkiseudulle

Meillä on työllistymisen ja osallisuuden yksiköitä Espoon Lakistossa ja Matinkylässä sekä Helsingin Ruskeasuolla, Kalliossa, Pitäjänmäessä ja Alppikylässä. Työpäivät ajoittuvat arkipäiviin klo 7 – 17 väliselle ajalle. Kuulostaako sopivalle? Lue lisää ja täytä hakemus!

>> Lähihoitaja, hae tästä

>> Sairaanhoitaja, hae tästä

>> Sosionomi tai muu sote-alan ammattilainen, hae tästä

Pieni lapsi katsoo kameraan. Hän leikkii ulkona leikkipuistossa.

Töihin lapsi- ja perhepalveluihin pääkaupunkiseudulle

Meillä on lastensuojeluyksiköitä Espoon Lakistossa, Helsingin Pitäjänmäessä ja Helsingin Kalliossa. Lisäksi Espoon Matinkylässä toimii nuorten asumisharjoitteluyksikkö Omakoti Sofia. Lasten ja nuorten pienryhmäkoteja meillä on Matinkylässä, Kalliossa ja Lakistossa. Lakistossa sijaitsevat myös hoidollinen Pikkurinteen yksikkö sekä tutkimus- ja kuntoutusyksiköt Majakka ja Turva. Lue tarkemmin tehtävästä ja hae meille!

>> Lähihoitaja, hae tästä

>> Sairaanhoitaja, hae tästä

>> Sosionomi tai muu sote-alan ammattilainen, hae tästä