15.12.2020

Rinnekodin lahjoitus Aivosäätiölle

Rinnekoti haluaa toivottaa rauhallista joulunaikaa asiakkailleen, henkilökunnalleen ja yhteistyökumppaneilleen. Kiitokset kuluneesta vuodesta ja onnea vuodelle 2021.

 

Jouluinen askarreltu pihamaisema. Kuvan päällä teksti Rauhallista joulun aikaa ja valoa vuoteen 2021 sekä Rinnekodin logo.

Rinnekoti lahjoittaa tänä vuonna 100 000 € Aivosäätiölle, Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen alarahastoon jaettavaksi apurahoina kehittämis- ja tutkimustyöhön, joka liittyen kehitysvammaisuuden diagnostiikkaan, hoitoon ja ehkäisyyn tai käsittelee kehitysvammaisten henkilöiden elämänlaatua, perheitä tai kehitysvammaisuuteen liittyviä eettisiä näkökohtia. Aivosäätiö jakaa apurahat kehitysvammatutkimuksen alarahastosta vuosittain.

”Rinnekoti on ollut Aivosäätiön perustajajäsen ja yhteistyö jatkuu edelleen. Rinnekoti yhdistyi vuoden alussa Diakonissalaitoksen kanssa, jossa itseasiassa Rinnekodin työ kehitysvammaisten henkilöiden hyvän elämän turvaamiseksi sekä kehitysvamma-alan asiantuntemuksen lisäämiseksi käynnistyi. Kehitysvammaisuuteen ja kehitysvammatyöhön liittyvä tutkimus tarvitsee tukijoita ja siksi teemme vuosittain lahjoituksemme”, kertoo Rinnekodin liiketoimintajohtaja Leila Rutanen.

Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen alarahastosta myönnetyistä tutkimushankkeista voit lukea lisää Aivosäätiön sivuilta ja tehdä oman lahjoituksesi: www.aivosaatio.fi

Aiheeseen liittyvät