18.6.2020

Rinnekodin toimintakeskusten toiminta alkaen 3.8.2020

Rinnekodin työllistymisen ja osallisuuden palvelujen toiminta on ollut supistettua 16.3.2020 lähtien, jotta koronaviruksen leviämistä on voitu ehkäistä. Toimintakeskukset avattiin jälleen hallitusti ja asteittain 1.6.2020 alkaen pääsääntöisesti lapsuudenkodeissaan asuville asiakkaillemme.

Korona-tilanteen ollessa valtakunnallisesti hyvä ja poikkeuslain päätyttyä kaikki Rinnekodin Työllistymisen ja osallisuuden palveluiden yksiköt avautuvat kesätauon (6.-31.7.) jälkeen ns. normaalisti. Toiminnan järjestämisessä huomioidaan koronaan liittyvät riskit, esimerkiksi hygieniaan, ruokailun ja siivoukseen järjestämiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Toimintaan ei saa osallistua lievästikään sairaana.

Eläkeläisten kerhot jatkavat myös toimintaa elokuussa. Mikäli toimintaan osallistuminen ei ole mahdollista, tarjoamme edelleen vaihtoehtoisena palveluna eläkeikäisten etälivelähetyksiä.

Rinnekoti jatkaa ja kehittää edelleen etäpalveluita. Palvelut voidaan yhdistää perinteisten työllistymisen ja osallisuuden palveluiden rinnalle täydentäväksi palveluksi tai niitä voidaan hyödyntää erilaisissa poikkeustilanteissa. Palvelut on kuvattu www.rinnekoti.fi/toimipiste/etapalvelut/.

Seuraamme Korona-tilannetta kesä-heinäkuun ajan ja reagoimme tarvittaessa. Mikäli tilanne muuttuu kesän aikana, tehdään toimintakeskusten avaamiseen liittyen tarvittavia muutoksia, joista informoidaan erikseen.

Toivotamme kaikille oikein aurinkoista kesää ja kiitämme hyvästä yhteistyöstä poikkeuksellisen kevään aikana.

Yhteydenotot

Anna Eskola
johtaja, Työllistymisen ja osallisuuden palvelut
anna.eskola@rinnekoti.fi
044 738 7027

Tiina Väntsi
Asiakkuussuunnittelujohtaja
tiina.vantsi@rinnekoti.fi
040 759 4167

 

 

Tiedotetta muokattu 2.7.2020: poistettu kohta "Riskiryhmäläisten kohdalta odotamme viranomaisten tarkempia ohjeita." 

Aiheeseen liittyvät