2.3.2020

Rinnekodissa on kesätöitä 120:lle – voita liput Flow-festareille!

Rinnekoti tarjoaa tulevana kesänä kesätöitä peräti 120:lle sote-alan ammattilaiselle tai kaksi kolmasosaa sote-alan tutkinnosta suorittaneelle opiskelijalle. ”Kesätyöpaikkoja todella on 120 henkilölle, onhan meillä toimintayksiköitäkin yli 80”, sanoo rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen. ”Kesätyö on oiva tilaisuus opiskelijalle tutustua kehitysvamma-alaan”, jatkaa Tiittanen.

Rinnekodissa kesätöitä on tarjolla asumisen tuen palveluissa sekä lasten ja perheiden palveluissa. ”Edellisinä kesinä Rinnekodissa työskennellyiltä opiskelijoilta on tullut hyvää palautetta mm. siitä, että tehtävään on perehdytetty kunnolla ja että on ollut lupa opetella ja olla läsnä asiakkaiden kanssa”, kertoo Tiittanen.

Katso oheiset videot, joilla kesätyöntekijät kertovat kokemuksistaan:

 

Kesätyöstä vakituiseen työsuhteeseen

Rinnekoti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, ja Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija. Rinnekoti on myös osa Diakonissalaitosta.

”Kesätyö voi olla polku vakituiseen työsuhteeseen”, vinkkaa Tiittanen. ”Vuosittain useat kesätyöntekijämme jatkavat opintojen ohella keikkalaisina ja valmistuttuaan päätyvät meille vakituiseen työsuhteeseen. Jo valmistuneelle voimme luvata kesätyölle jatkoa vakituisena työntekijänä, sillä syksyllä on avautumassa uusia yksiköitä Rinnekodissa ja lisäksi tarjolla ovat Diakonissalaitoksen työmahdollisuudet”, kertoo Tiittanen.

Voita liput Flow-festareille

Kesärekrytointimme on parhaimmillaan käynnissä. Kaikkien kesätöihin valittujen kesken arvotaan 2 päivän liput 2 henkilölle Flow-festareille. Tutustu kesätyöpaikkoihimme ja hae heti!

Aiheeseen liittyvät