AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTA

Rinnekoti

Ihmistä lähellä

Rinnekoti on Suomen monipuolisin ja suurin yksityinen kehitysvamma-alan palveluja tarjoava toimija. Rinnekoti vietti 90-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2017. Sen toiminta käynnistyi Diakonissalaitoksen yhteydessä vuonna 1927. Rinnekoti on yhteiskunnallinen yritys ja Suomen viidenneksi suurin hoiva-alan toimija. Rinnekodin palvelut on suunnattu kaikenikäisille vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitseville sekä heidän perheille ja omaisille. Asiakkaina ovat myös palveluja ostavat tahot, kuten kunnat. Rinnekoti tarjoaa asumisen, terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä työn ja osallisuuden palveluja. Palveluja käyttää noin 3 500 asiakasta 60 kunnasta. Liikevaihto oli 74 miljoonaa euroa vuonna 2016. Rinnekoti työllistää päivittäin noin 1 100 ammattilaista pääasiassa Uudellamaalla. Rinnekodin työtä ohjaavat arvot ovat hyvä elämä, asiantuntijuus ja lähimmäisyys.

Rinnekoti on yhteiskunnallinen yritys

Rinnekoti-Säätiö rekisteröityi yhteiskunnalliseksi yritykseksi vuonna 2014 ja olemme yhteiskunnallisten yritysten etujärjestön, Arvo-liiton jäsen. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Rinnekodille oikeuden käyttää Yhteiskunnallisen yrityksen merkkiä.

Rinnekoti on toimintaansa aktiivisesti kehittävä ja yhteiskunnallisesti vaikuttava yleishyödyllinen säätiö. Toimitaamme voit tutustua mm. vuosikertomusten kautta. Lue lisää >