AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAJokipolku

< MUUT TOIMIPISTEET

Jokipolku

Rinnekodintie 5 B, 02980 Espoo


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

050 463 5456

Jokipolku – asumispalveluita nuorille aikuisille Espoon Lakistossa

  • Jokipolku on 11 asunnon asuntoryhmä lämmintunnelmaisessa vanhassa kerrostalossa, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. 
  • Kenelle: Kehitysvammaisille nuorille aikuisille, joilla saattaa esiintyä mielenterveyden ongelmia, haastavaa käyttäytymistä tai päihdeongelmia.
  • Sijainti: Maaseutumaisen Lakiston alueella on runsaasti virkistysmahdollisuuksia. Kattavat palvelut löytyvät noin 10 km päästä Nurmijärven Klaukkalasta tai Espoon Kalajärveltä, bussipysäkki on lähellä.

”Jokipolulle on aina mukava tulla, kun jo ulko-ovelle kuuluu vilkas puheensorina ja iloiset naurut!”

Kaikilla asukkaillamme on vuokrasuhteinen asunto, jonka voi sisustaa oman näköiseksi. Asunnot ovat kerrostalossa neljässä kerroksessa ja sopivat henkilöille, joilla ei ole liikuntarajoitteita. Ruokailla voi omassa asunnossa tai yhteisissä tiloissa. Oleskelutiloissa saa seuraa myös tv:n katseluun ja yhdessäoloon. Kesällä voidaan viettää aikaa grillaten ja pihapelejä pelaten. Käytössä on myös sauna ja pyykkitupa. Useimmat asukkaamme käyvät työ- tai päivätoiminnoissa. Asumisen pelisääntöjä harjoitellaan yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Tukea asukkaan omiin valintoihin

Huomioimme asukkaan voimavarat ja tarjoamme turvalliset puitteet oman elämänhallinnan kehittämiselle. Tukea ja apua tarjotaan juuri sen verran, kuin on tarpeen. Tarjoamme mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, mutta emme päätä asukkaan puolesta. Teemme yhteistyötä ja uskomme, että ratkaisukeskeisellä ajattelulla saamme parhaat tulokset. Rakennamme pitkäkestoisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Palveluesimiehen lisäksi Jokipolulla on sairaanhoitaja ja 9 ohjaajaa. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden.

Kuvia toimipisteestä