AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAJoukontalo

< MUUT TOIMIPISTEET

Joukontalo

Lindforsinkatu 11 C, 33720 Tampere


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

044 293 4418

Ympärivuorokautista tukea nuorille aikuisille Tampereen Hervannassa

  • Yksikön kuvaus: Ryhmäkotiasumista ja tukiasuntoja.
  • Kenelle: Runsasta apua ja ohjausta tarvitseville aikuisille.
  • Sijainti: Tampereen Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä monipuolisia palveluita sekä Ahvenisjärven ulkoilumaastoja. 

  

Tuettua asumista niin ryhmäkodissa kuin itsenäisemmässä tukiasunnossa

Joukontalo on kaksikerroksinen pienkerrostalo, johon kuuluu ryhmäkoti ja tukiasuntoja. Talon alakerrassa on 14-paikkainen autetun asumisen ryhmäkoti, jossa jokaisella asukkaalla on oma noin 23 m2 kokoinen asunto. Ryhmäkodin yhteisessä käytössä on oleskeluhuone, keittosyvennys sekä wc ja kylpyhuone. Talon yläkerrassa on kuusi 33-49 m2 kokoista tukiasuntoa, joissa jokaisella asukkaalla on oma tupakeittiö, kylpyhuone ja ranskalainen parveke. Alakerrasta löytyy myös olohuone, ruokasali, keittiö, sauna ja kaksi terassia koko talon yhteiseen käyttöön. Alakerran tilat ja yläkerran tukiasunnot ovat esteettömiä.

Mielekästä tekemistä ja hyvää elämää

Tuemme jokaista asukastamme yksilöllisesti ja toimintamme perustuu kullekin asukkaalle laadittuun palveluiden toteuttamissuunnitelmaan. Huomioimme puheentuottamisen erityisvaikeudet ja käytössämme on puhevammaisten tulkin ja viittomakielen ohjaaja. Päivisin asukkaamme käyvät päivä- ja työtoiminnassa eri puolilla Tamperetta.

Asukkaidemme iltapäivät ja illat täyttyvät harrastuksista, saunomisesta, ulkoilusta ja muista omiin toiveisiin perustuvista menoista. Meillä kokoontuu myös miesten- ja naistenryhmä erilaisten retkien merkeissä. Henkilökuntamme koostuu sosiaali-, terveys- ja humanistisen alan ammattilaisisista, jotka on koulutettu Yksilökeskeiseen elämän suunnitteluun. Henkilökuntamme tuntee asukkaat hyvin – useat työntekijämme ovat olleet talossa sen perustamisesta saakka.

Kokoonnumme joka sunnuntai asukaspalaveriin, jolloin keskustelemme yhteisistä ajankohtaisista asioista. Asukkaidemme läheiset ovat aina tervetulleita mukaan keskustelemaan ja kehittämään toimintaamme.

Kuvia toimipisteestä