AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAJuniori-Martti

< MUUT TOIMIPISTEET

Juniori-Martti

Alppikatu 2B 19 B, 00530 Helsinki


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 8-16)

040 183 2641

Juniori-Martti on turvallinen lyhytaikainen hoitopaikka lapselle, perheen ja vanhempien jaksamisen tueksi. Juniori-Martti on tarkoitettu kehitysvammaisille, autismikirjon sekä muille erityislapsille ja nuorille lyhytaikaisena ympärivuorokautisena palveluna. Myös intervalli- ja päivähoitopaikkoja.

Lyhytaikaisen hoidon kesto ja sisältö suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelun suunnitteluun osallistuvat perhe, kunnan edustaja, omahoitaja, palveluesimies sekä tarvittaessa lapsen tai nuoren muu verkosto. Tärkeintä on tukea lapsen ja vanhempien välistä suhdetta ja taata laadukas tilapäishoito, jossa lapsen on hyvä olla.

Juniori-Martissa eletään arkea lapsen ehdoilla hänen erityistarpeet huomioiden.

Panostamme mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen, askarteluun, ulkoiluun ja erilaisiin retkiin. Lasta pidetään paljon sylissä ja annetaan tunne läheisyydestä.

Juniori-Martti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla. Lähistöllä on lukuisia ulkoilu- ja retkeilykohteita, joita hyödynnämme toiminnassamme päivittäin mm. Töölönlahden ulkoilualue, Linnanmäen huvipuisto, museot ja runsas lastentapahtumatarjonta.

Rinnekodin palvelujen asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekodin asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.

Palvelemme myös itsemaksavia yksityisasiakkaita.

Kuvia toimipisteestä