AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAKaikurinne

< MUUT TOIMIPISTEET

Kaikurinne

Kaikurinne 4, 01830 Lepsämä


Puhelinnumeroita

palveluyksikön johtaja (ark. 7-15)

050 430 7711

Kaikurinne – ryhmäkotiasumista aikuisille rauhallisessa ja turvallisessa maalaismiljöössä Nurmijärvellä

  • Kaikurinne koostuu kahdesta paritalosta, joissa molemmissa on kaksi viiden hengen ryhmäkotia.  
  • Kenelle: Aikuisille kehitysvammaisille, joilla ei ole liikuntarajoitteita.
  • Sijainti: Kaikurinne sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella omakotitaloalueella Lepsämän kylässä, noin viiden kilometrin päässä Klaukkalasta. Klaukkalassa sijaitsevat kaupat, apteekki, terveysasema ja pankki.

Lämminhenkinen tunnelma, jossa jokaisella on hyvä olla 

Meidän asukkaillemme tärkeintä ovat yksilöllisyys, turvallisuus ja kodinomaisuus. Jokaisella asukkaallamme on oma huone, jonka lisäksi tiloistamme löytyy yhteinen keittiö, yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila sekä kaksi wc:tä. Kummassakin talossa on yhteinen kodinhoitohuone, toimistotila ja sauna pesu- ja pukutiloineen. Kaikurinteellä asuu 20 aikuista, jotka ovat iältään 30-73-vuotiaita. 

Kehittämishaluinen henkilökunta tukee jokaisen omia vahvuuksia 

Henkilökuntamme on hyvin koulutettua ja monella on pitkä työkokemus alalta. Henkilökuntamme tarjoaa apua ja tukea asumiseen huomioiden jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet. Suurin osa asukkaistamme käy työ- tai päivätoiminnoissa. Asukkaiden iltaohjelmat on suunniteltu yksilöllisesti ja meillä järjestetään erilaista harrastustoimintaa kuten musiikki- ja lukupiirejä. Viikonloppuisin kokoonnutaan yhdessä brunssiaamiaiselle. Sunnuntai-illan kohokohta on asukkaille tärkeä asiakaskokous, joita on pidetty ihan talon perustamisesta saakka.  

Kuvia toimipisteestä