AJANKOHTAISTA BLOGIT OTA YHTEYTTÄ ANNA PALAUTETTAKasvunkoti Elli ja Niilo

< MUUT TOIMIPISTEET

Kasvunkoti Elli ja Niilo

Sylvesterintie 10 D ja C, 00370 Helsinki


Puhelinnumeroita

Elli

044 776 4401

Niilo

044 499 3218

Kasvunkoti Elli ja Niilo

  • Kasvunkoti Elli ja Niilo tarjoaa pitkäaikaista, ympärivuorokautista sijaishuollon palvelua 12-18-vuotiaille, huostaan otetuille erityistarpeisille nuorille. 
  • Kasvunkoti sijaitsee kodikkaassa Helsingin Pitäjänmäessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.
  • Jokaisella nuorella on oma huone, jonka hän voi sisustaa mieleisekseen. Yhteisessä käytössä on viihtyisä olohuone ja keittiö.

Samassa kiinteistössä on harrastetiloja, jotka ovat Kasvunkodin nuorten käytettävissä. Viikoittain nuorten käytössä on esimerkiksi kuntosali- ja biljardivuoro sekä säännölliset saunavuorot kahdesti viikossa. Tilat eivät ole esteettömät.

Kasvunkoti Ellissä ja Niilossa jokaisella nuorella on nimetty omaohjaaja. Yksikössä on erikoistuttu kehitysvammaisuuteen, aistiyliherkkyyksiin sekä psyykkisiin ja neurologisiin häiriöihin. Nuorille suunnitellaan oma hoitopolku yhteistyössä nuoren, vanhempien ja nuoren asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Nuorten perheiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Yksikön asiakkaat ovat vahvan tuen tarpeessa, toiminnassa pyritään tukemaan nuorten omatoimisuutta. Yksikön toimintaa rytmittää strukturoitu, aikuisjohtoinen arki.

Kasvunkoti Ellissä ja Niilossa on yhteensä 14 asiakaspaikkaa. Paikat on jaettu kahteen eri yksikköön, Elliin ja Niiloon. Yksikössä on edellytykset vastata vaativiin palveluntarpeisiin. Jokainen hoitopolku suunnitellaan aina räätälöidysti ja yksiköllisesti nuoren ja perheen tarvetta vastaavaksi.

Kuvia toimipisteestä